Nogomet

Gargano: Med evropsko elito moramo igrati bolje

Neapelj, 28. 12. 2011 09.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vezist italijanskega nogometnega prvoligaša Napolija Walter Gargano je zadovoljen z rezultati, ki jih skupaj s soigralci nizajo v letošnji sezoni, zaveda pa se, da bo treba narediti korak naprej na evropski sceni.

Nogometaši italijanskega Napolija so se preko skupine smrti prebili v osmino finala Lige prvakov, kljub vsemu pa njihovo nadaljevanje v osmini finala ne bo nič kaj lažje, kot so bili skupinski obračuni. Njihov naslednji evropski tekmec bo londonski Chelsea, ki bo tekmovalno leto najbrž nadaljeval močno okrepljen. Neapeljčani se s tem ne obremenjujejo, ampak bodo vse sile usmerili v rezultatski napredek.

Walter Gargano (desno) se zaveda, da mora zasedba veliko bolje igrati med evropsko elito.
Walter Gargano (desno) se zaveda, da mora zasedba veliko bolje igrati med evropsko elito. FOTO: Reuters

"Uspelo nam je nekaj neverjetnega, dosegli smo nekaj nepredstavljivega," je za uradno spletno stran kluba dejal urugvajski vezist kluba Walter Gargano in nadaljeval: "Naši cilji v nadaljevanju sezone so tesno povezani z dosedanjimi dosežki. Želimo si narediti še korak naprej, predvsem pa moramo igrati še bolje med elito Lige prvakov. Kot moštvo smo zelo povezani, smo ena velika družina. Tudi ko imamo kakšen prosti dan, ga preživimo skupaj, sploh ko gre za nogometaše iz Južne Amerike."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

CHELSEA_FC1
28. 12. 2011 13.31
+8
Tako Napoli kot Chelsea sta dobra tekmeca, oba sta nepredvidljiva. Naj zmaga najbolši, upam da bo to Chelsea!