Nogomet

Adriano znova poškodovan

Barcelona, 01. 12. 2011 09.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Trener Barcelone Guardiola je moral čakati na vrnitev poškodovanega Adriana, ki se je iz reprezentančne akcije vrnil poškodovan, po zadnjih informacijah pa se je Brazilec na zadnji tekmi znova poškodoval.

Barcelona na tekmi Lige prvake proti moštvu Bate Borisov ne bo mogla računati na Brazilca Adriana, ki si je na zadnji tekmi La lige proti Rayu Vallecanu (4:0) poškodoval stegensko mišico. Adriano se je pred tem poškodoval na zadnji reprezentančni akciji Brazilije in je zaradi poškodbe mišice že manjkal na nekaj tekmah, sedaj bo poleg tekme LP izpustil tudi tekmo španskega prvenstva.

Kot smo že pisali, pa je vprašljiv tudi nastop Gerarda Piqueja, ki je na tekmi proti Rayu domnevno namerno izsilil rumeni karton, da ne bi mogel igrati proti Levanteju ter si s tem zagotovil nastop na El clasicu. Če bo disciplinska komisija španske nogometne zveze ugotovila prekršek, Piqueju grozi še dodatna ena tekma prepovedi ter denarna kazen.

Nogometaša Barcelone Maxwell in Adriano.
Nogometaša Barcelone Maxwell in Adriano. FOTO: Reuters

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Strobi26
01. 12. 2011 21.04
+2
Barca letos nima sreče, zato taki rezultati. Poškodovani so bili Puyol, Pique, Pedro, Sanchez, Iniesta, Adriano! To je enostavno preveč, še posebej ko vemo kako kratko klop imajo! Tudi oni bi rabili miljone kakega šejka ali pa imeti svojega Pereza ;)
mickica
01. 12. 2011 14.45
+11
Že spet!? Nočna mora te poškodbe!
Hammurabi
01. 12. 2011 15.36
+12
10 minut je igral proti Rayo Vellecano pa se je že poškodoval. Še dobro, da ni ključni igralec.