Košarka

Zoran z nasmeškom na obrazu sporočil, da je operacija uspela: Z vašo podporo je vse lažje!

Milano, 01. 03. 2017 10.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Potem ko je novico o uspešni operaciji s svetom najprej delil njegov klub Olimpia EA7 Emporio Armani, se je zdaj oglasil še Zoran Dragić. Slovenski reprezentant je na Twitterju objavil fotografijo, na kateri je nasmejan, in po operaciji sporoča, da bo ob vseh pozitivnih sporočilih, ki jih je prejel v zadnjih dneh, okrevanje veliko lažje.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zoran Dragić je uspešno prestal "rekonstrukcijo sprednje križne vezi desnega kolena", je v torek zvečer sporočila italijanska Olimpia EA7 Emporio Armani iz Milana, potem ko je slovenski reprezentant v hudih bolečinah obležal v začetnih minutah nedeljske tekme italijanskega državnega prvenstva pri Caserti. "Glavo pokonci, brat, vrnil se boš še močnejši. Manjša ovira za močnejši povratek. Rad te imam," je bratu iz Združenih držav Amerike že prej sporočil zvezdnik Miami Heata in njegov reprezentančni soigralec Goran Dragić, medtem ko so Milančani svojemu varovancu na srce položili, naj "ostane močan".

Zdaj pa se je oglasil še Zoran, ki je na svojem Twitterjevem profilu objavil fotografijo, na kateri je nasmejan in sporoča, da je bila operacija uspešna. "Vse je potekalo brez zapletov. Hvala vsem. Hvala vsem za pozitivne misli. Sedaj je čas za okrevanje, in z vašo podporo bo to veliko lažje," je svojim sledilcem napisal Zoran, ki je zaradi poškodbe kolena že končal klubsko sezono. Vprašljiv pa je tudi njegov nastop na prihajajočem Eurobasketu, ki bo letos na sporedu v kar štirih državah. Evropsko prvenstvo 2017 bo tako potekalo na Finskem, v Romuniji, Izraelu in Turčiji. Po operaciji 27-letnega Dragića se je znova oglasil njegov starejši brat Goran, ki mu je na njegovo fotografijo v znak podpore poslal zelo preprosto sporočilo, in sicer poljub.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cool1
02. 03. 2017 11.44
+2
Dobro se pozdravi Zoran, tukaj ni prostora, da bi vsi napisali , da ti to od srca želijo !
jafalical
01. 03. 2017 18.14
+10
Vse bo v najlepsem redu in kar pogumno naprej.Čimprejšnje okrevanje .
Karantanija
01. 03. 2017 13.24
+8
Tudi poškodbe so žal spremljevalke velikih športnikov! Čim prejšnje okrevanje in vse dobro želim!
ARMEL
01. 03. 2017 12.39
+6
Pozdrav Zoki vse bo še dobro še boš letel pod koši a tokrat višje hitreje držim pesti a kaj se tiče čakalnih vrst ja res je če si samoplačnik da si prišel prej na to mizo vredo a če ne se bo izvedelo in če si sploh pri nas operiran verjetno si nekje drugje to pa nas ne briga le ozdravi.. lp.
KomentatorPolde
01. 03. 2017 11.51
-10
Kaj pa čakalna vrsta. A ja, je samo plačnik. Pol pa ja. Zoki, čimprej na noge, pa na parket. Vse dobro ti želim.
mare.florida
01. 03. 2017 15.42
+3
cool1
02. 03. 2017 11.45
+1