Košarka

Zdovc in Šešok ostro nad FIBO

Katovice, 20. 09. 2009 21.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min
Avtor
Gašper Bolhar
Komentarji
63

Slovenija se je prvič potegovala za medaljo, očitno pa dlje nismo smeli priti.

Dušan Šešok (levo)
Dušan Šešok (levo) FOTO: Damjan Žibert

Dušan Šešok, predsednik košarkarske zveze Slovenije, se je prvič, odkar je na čelu naše krovne organizacije, odprl in sprožil cel kup vprašanj, o katerih smo se veliko pogovarjali med evropskim prvenstvom. Slovenija nima ustreznega košarkarskega statusa, naša majhnost pa je pri vodstvu FIBE več kot očitno velika ovira.

"Slovenija na tem evropskem prvenstvu ne more imeti korektnega sojenja. Nas so grobo pokradli že na tekmi v Varšavi s Španijo, potem dosojena nešportna poteza Brezca na tekmi proti Srbiji in nadaljevalo se je še danes. Na tak način ne moremo nikoli priti do medalje. Nikoli! Imamo kakovost, da bi lahko postali evropski prvaki, ampak nam FIBA tega ne bo pustila. Igralcem in strokovnemu štabu lahko le čestitam. Na Poljskem smo skupaj z navijači naredili lepo zgodbo. Prišli smo do polfinala, ampak nam ne pustijo dlje. Velike države, Španija in Grčija denimo, upravljajo s FIBO (mednarodna košarkarska federacija). V tej organizaciji delajo navadni tretjerazredni uradniki, ki delajo tako, kot jim ukažejo 'ta veliki'. Na skupščinah FIBE ljudje poslušajo poročila o sojenju preteklega leta in potem vsi ploskajo. Zdaj bo drugače. Na naslednji skupščini bom jaz odprl vprašanje po statusu velikih in malih držav. Sistem tekmovanja je popolnoma zgrešen in nepravičen. Nekdo ima do polfinala poldrugi dan počitka, drugi pa le pol dneva. Ti ljudje na FIBI tega ne vidijo, ker jih nič ne zanima. Slovenija naredi veliko vrhunskih igralcev, na Poljsko je prišlo tri tisoč navijačev. Največ od vseh. In to FIBO ne zanima," je dejal Šešok.


Slovenski selektor Jure Zdovc, nekdaj vrhunski košarkar, je vajen vseh spletk, s katerimi se poslužuje FIBA, tokrat pa je prvič naletel na njih kot trener. Reprezentanca je na prvenstvu delovala, morda celo nad svojimi zmožnostmi, a kaj, ko kljub odlični, suvereni igri na igrišču ni bila dva razreda boljša od svojih nasprotnikov. Zdesetkana ekipa morda ni vzdržala naporen ritem v 14 dneh, dejstvo pa je, da tekmovalni sistem na Eurobasketu ni dober. Do slovenske reprezentance je bil v Katovicah neusmiljen. "Obe zadnji tekmi nam sodniški kriterij ni dovoljeval, da bi razvili našo igro. Na teh dveh tekmah je bil kriterij naklonjen Srbom oziroma Grkom. Zame je prvenstvo neregularno. Mi smo v polfinale prišli s 30 urami manj počitka. To je za regeneracijo igralcev in pripravo na tekmo ključnega pomena. Tega res ne razumem. Mi smo po polfinalni tekmi v sobe prišli ob polnoči, mali finale pa smo igrali ob 18.30. To ni za normalne ljudi," je po porazu proti Grčiji dejal Jure Zdovc.


In dodajmo še tole. O tekmovalnem sistemu je bilo veliko govora, a pri FIBI ne želijo poslušati kreativnih rešitev. Morda je sistem na rokometnih tekmovanjih najbolj prepričljiv in prijazen do vseh, morda bo kdo našel še kaj tretjega. Le kako se počutijo Francozi? Tony Parker in soigralci so na evropskem prvenstvu dosegli največ zmag med vsemi (8:1), a na koncu pristali na petem mestu. Slovenija je letos dosegla enako število zmag (6:3) kot pred dvema letoma v Španiji. Na Poljskem smo osvojili četrto mesto, v Španiji pa sedmo.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (63)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

_rooney_
23. 09. 2009 19.53
JAKAC NI VSE TAKO KOT TSI TI TO LEPO NAPISAL.......PRVO O SOJENJU..JAZ NISEM REKEL DA JE BILO SOJENJE POSTENO.JAZ SEM REKEL DA JE BILO SOJENJE NA OBEH STRANEH ENAKO..V TEM PA MISLIM DA JE RAZLIKA A NE.......TOREJ PISKALI SO ENAKO ZA OBE STRANI.NE VEM OD KOD TI pošteno TU. GLEDE ZDOVCA PA.....JAZ KAKOR SE SPOMNIM JE ZDOVC ZE U CETRTFINALU PARKRAT SKOCIL IN SE DRZAL ZA GLAVO TER PRIGOVARJAL.V POLFINALU PA TOTALNO SKORAJ IZGUBIL ZIVCE......SO GA SODNIKI MIRILI....... ZDAJ TE BOM PA MORDA PRIJETNO PRESENETIL.....GLEDE SODNIKOV PA IMAVA ISTO MNENJE ALI PA VSAJ PODOBNO..... SEM NAMREC EDEN OD TISTIH KI MISLI DA BI SI SODNIKI TUDI KDAJ PA KDAJ PRISLUZILI KAK KNOCKOUT KER S SVOJIMI PISKANJI ZNAJO ZAKUHAT BILOKATERO TEKMO........TUDI SAM KO SEM SE IGRAL KOSARKO SEM IMEL PAR KRATKIH STIKOV S SODNIKI KI SO SI JIH TUDI ZASLUZILI.....IGRAL SEM POSTENO,TRUDIL NA VELIKO IN CE MI JE NEKDO PISKAL.PA NE ENKRAT AMPAK VECKRAT CISTO BANANO ZA FAUL SEM TUDI SAM POCIL IN SE "ZMENIL" NA HITRO S SODNIKOM NE GLEDE NA POSLEDICE.....TAKO DA VEDNO BOM SOVRAZIL DELIVCE PRAVICE KAKOR SE JIM RECE DANES.......UZIVAJ ...
jakac8
23. 09. 2009 03.06
Ti zmajček si tako pameten, da ti škodi..hahaha.Ja ko vse to veš, me čudi zakaj nisi kak sodnik...Al pa bi bil ti selektor pa bi tekmovalce v red spravil...Uh, kako gredo men taki naivneži na jetra kot si ti, ki misliš, da so sodniki do vseh enako ...kot bi mi rekel, da je Čeferin pošten, ko zagovarja kakega kriminalca... Ma zdaj pa vidim, da si neumen. Če si dobro pogledal posnetke kot praviš pol bi opazil tudi to, da je ravno naš zdovc najbolj mirno stal ob napačnih sodniških odločitvah, pri vseh drugih ekipah so se bolj pritoževali in razburjali...Poglej kaj je srb delal...Ja zakaj madona, če je bilo pošteno sojenje za vse enako?????...in če se je razburjal, potem je dal tudi svojim tekmovalcem vedeti, da so sodniške odločitve napačne in obratno zdovc pri naših...upam, da sedaj kapiraš z možgani kaj ti mislim povedat...no, ne kapiraš verjetno...S svojo mirnostjo je zdovc dajal vedeti svojim fantom, da se naj ne ozirajo na sodnike, ampak naj igrajo še naprej kod morejo....Kaj so obljubili nima sploh nobene veze, dejstvo je, da so se najbolje uvrstili do sedaj...Pač vsak upa na najboljše in si zada čim večje cilje....No ja, na naslednjem EP boš ti selektor in takrat bo zihr medalja...ker boš nafilal svoje fante z idejo, da sodniki so bogovi in delajo za vse enako in za vse kar jim ne bo uspelo bodo oni krivi in bo zvenelo, kod da bi rekel direktor mure, da je firma prišla v tako slabo stanje zaradi slabih delavk za šivalnim strojem... Ma sploh ne vem kako morejo take tolerirat na 24ur, ki vedno ob ''neuspehu zastavljenega'' pljuvajo po domačih...Kaj si tudi do svojih otrok(če jih imaš) tak, da raje svoje kriviš, kot druge, če je kaj narobe??? Dvomim, ker danes vsi...moj pa ni tak...ccccc...no ja, sicer pa dvomim, da so naši igralci zate domači, k tako tolčeš čez njih...Veliko uspeha ti želim na naslednjem EP:-)))))
_rooney_
21. 09. 2009 23.06
jakac821.09.2009, 21:55 0 Zmajček24. Vsi tisti, ki se veliko bolj spoznajo na košarko kot ti, ki imaš mal čez 20 vedo da ni bilo sojenje pošteno... Ti si si ogledal posnetke ja.. Če si jih, pa samo tišina, ker pol pa res ne veš nič o košarki, oz. o sojenju... Pa kakšen navijač si, če kriviš vse drugo, samo tistih ki so res grešili pa ne... pa saj ni čudno, da veliko igralcev noče igrat za domačo reprezentanco, ker pol vedno igralce krivite za slabe uvrstitve...jaz tudi nebi-le zakaj. Kako gre meni to na živce, ko sedaj eni igralce grajajo, a sodniki, da so pa pošteno...Taki ste taki: Če bi naši zmagal bi se prav slinili po igralcih, če bi pa izgubil bi zlivali pa gnojnico na njih. Tako kot so letos naši dobro igrali niso še nikoli, pa ne glede na to ali so bili favoriti za kolajne ali pa ne...Za nas prave poštene ljubitelje košarke so naši zmagovalci in pika, sodniki so si pa spet prislužili črno piko kot že marsikdaj do slej. Če bi vsi mi tako razmišljal pol bi nas že balkan pojedel....in evropa tudi, ker bi izpadli pravi depresivneži...Hlapci ste.. dej ti kac dihaj malo.hallo...vse kar je talenjakov napisal je cista resnica in druge varijante sploh ne obstajajo jasno...........tudi sam sem ze dolgo u kosarki,nimam mal cez 20 kot ti sklepas ne vem od kod.....grem proti 40 letom tako da ne bluzim nekaj tja v 3 dni........sojenje je bilo enako za vse ekipe.tudi druge ekipe so se bunile ampak niso vseeno dovolile da jim sojenje zleze pod kozo kakor je to zlezlo in prizadelo nase.....druge eipe so si lepo rekle gremo igrat dalje in se jim je obrestovalo.nasi pa kot tudi vsi balkanci se raje ukvarjajo s temn kako bi moral gospod sodnik piskat in kaj ne piskat pa so dobili tisto kar so dobili.........se vedno dokaz da je slovenija na balkanu in ne u evropi.........dovol zgovorno..... in ogledal sem si vse tekme kar jih je bilo na tem prvenstvu,imam pay per view na fibini spletni strani in sem gledal vse mozno kar je.........komentarje,interviewe vse vse..... v glavnem eno je sigurno....napovedovali so medaljo...............vsi so bili sigurni vanjo.ker so tudi sami siti teh neuspehov,zato bodo tudi zdaj mnogi koncali svojo reprezentancno pot ker se jim enostavno ne da vec......v glavnem napovedovali so medaljo..medalje niso svojemu narodu prinesli tako da gre to prvenstvo v rubriko se en NEUSPEH!!1to je konec debate.......
jakac8
21. 09. 2009 22.50
Talenjakov, jaz nisem nič razočaran nad 4im mestom, vem pa da sojenje ni bilo pošteno in če bi bilo bi bili verjetno tretji ... in če pogledaš moje mišljenje ni v manjšini ampak je tvoje...In če to trdijo tudi tisti, ki so doma v košarki pol ne vem kaj ti ni jasno....Ja kdo je pa rekel da so bili favoriti...jaz ne, samo če niso bili, so pa igrali tako kod da so...in če niso favoriti, to še ne pomeni, da jih lahko na tak način sodniki okradejo.. Taki kot ti samo provocirate, a veste da imamo prav... v tem je poanta.. Za to četrto mesto so fajn garali in ni prav, da pol sodniki na tak način... Ojej, ne ti meni, da sem šele na tem EP začel...Ne mislim se hvalit kdo in kaj sem, ampak nisem od včeraj to ti naj bo jasno...
Alonso_champ
21. 09. 2009 22.15
ojoj spet so sodniki krivi kdaj boste za kej sami krivi,pa priznal premoc drugih?
Talenjekov
21. 09. 2009 22.12
Jakac8, ti trdiš, da se spoznaš na košarko? Verjetno si tudi ti eden tistih, ki je šele na tem EP začel resneje spremljati ta šport. Iz mojega spodnjega komentarja lahko razbereš, da sem ponosen, ker se je naša reprezentanca uvrstila na 4.mesto, bili so najbolj simpatična in borbena ekipa na EP, ekipa, ki je imela največje srce. Vendar pa po kvaliteti posameznikov žal ne spadamo v sam košarkarski vrh. Ne rečem, imamo Lorbka, Smodiša, Nachbarja, Lakoviča...mogoče v njihov rang spada še Udrih....ampak to je vse. Ne vem zakaj se slepimo in sami sebe uvrščamo med favorite, ker to definitivno nismo bili. Če vprašaš nekega španca o Dragiču, Jagodniku, Slokarju itd...jih verjetno ne poznajo oz. so sem pa tja slišali za njih. Sam sem navijal za Slovenijo, vendar ne vem, zakaj ne znamo sprejeti poraza. Če bi nas v polfinalu premagala npr. Francija, ne bi nihče pljuval po sodnikih. Težko pa se je sprijazniti s tem, da nas je premagala Srbija. Pač bili so boljši, bili so ena od boljših ekip skozi celotno tekmovanje, vendar nekoliko nezasluženo v finalu. Sam bi bolj privoščil Francozom. In jakac8, košarko spremljam že veliko veliko let, še dan danes sem zelo aktiven pri tem športu, zato prosim ne govori, da se ne spoznam(o) na košarko. Kot sem že omenil, sojenje ni bilo najboljše, vendar enako za OBE ekipi!
jakac8
21. 09. 2009 21.55
Zmajček24. Vsi tisti, ki se veliko bolj spoznajo na košarko kot ti, ki imaš mal čez 20 vedo da ni bilo sojenje pošteno... Ti si si ogledal posnetke ja.. Če si jih, pa samo tišina, ker pol pa res ne veš nič o košarki, oz. o sojenju... Pa kakšen navijač si, če kriviš vse drugo, samo tistih ki so res grešili pa ne... pa saj ni čudno, da veliko igralcev noče igrat za domačo reprezentanco, ker pol vedno igralce krivite za slabe uvrstitve...jaz tudi nebi-le zakaj. Kako gre meni to na živce, ko sedaj eni igralce grajajo, a sodniki, da so pa pošteno...Taki ste taki: Če bi naši zmagal bi se prav slinili po igralcih, če bi pa izgubil bi zlivali pa gnojnico na njih. Tako kot so letos naši dobro igrali niso še nikoli, pa ne glede na to ali so bili favoriti za kolajne ali pa ne...Za nas prave poštene ljubitelje košarke so naši zmagovalci in pika, sodniki so si pa spet prislužili črno piko kot že marsikdaj do slej. Če bi vsi mi tako razmišljal pol bi nas že balkan pojedel....in evropa tudi, ker bi izpadli pravi depresivneži...Hlapci ste..
jakac8
21. 09. 2009 21.29
Ma pejte vsi taspodni tja od koder ste prišli, ki tukaj pametujete, da niso sodniki vplivali na rezultat...matr, pa kolk vas je...kot sršenov na mojih jabolkah doma!hehe Seveda glasni ste, ker so vam naši slovenci posvetili in ker so vašim pomagali sodniki...:-)))A če bi vaši zgubil kljub temu da so v vašo korist sodili, bi lajali in se že tam primitivno stepli.... Če je po vašem pošteno sojenje bilo, potem nimate pojma o košarki in vsem okoli nje. Pol se pa čudite zakaj na srbskih portalih srbi čez nas ne... Zato ker slovenci ne hodimo pljuvat po vaših kot vi pri nas....Pa ne mi s takimi, da nam noben sodnik ni naklonjen...Itak, da nam niso bili..sploh, ko smo se bolj proti medalji pomikali. Pa zakaj so nam dal hrvata pa španca soditi? Ker so se nas španci bolj bali kot vas srbov...:-)))..kar poglejte kako malo dela so imel z vašimi haha..za hrvata se pa tudi ve..Ja, res je, naši so delali napake...še največ pa zato, ker našim sodniki velikrat sploh niso pustili, da bi se malo razigrali in da bi igrali grobo igro kot ''vaši'' sploh takrat, ko so videli, da so se naši uigrali...to se je kar nekajkrat ponovilo. Itak, da ne bomo naših fantov krivili za poraz..Pa veste zakaj ne? Zato, ker pravi zavedni slovenci vemo, da so zelo dobro igrali in so vredni višje uvrstitve.. sploh pa sojenja kot so ga bili deležni..Če bi pa zabušavali, pa vem, da bi nas večina molčalo al bi jih pa kritizirali, kot smo že marsikoga od naših včasih. Nekaj sodniških afer se je že razkrilo, a ogromno se jih ne bo nikoli, to je dejstvo. To da smo pa majhni pa ne sme biti izgovor...Če so naši fantje na parketu pokazali, da znamo biti veliki naj potem še razni Šešoki to dokažejo al naj pa spokajo iz položajev, ker fantje so moral preveč garat, da bi se oni kar tako igrali z njimi...in nami obenem. Za zdovca pa tud kapo dol..jeklene živce je imel. Če bi bil Sagadin, bi popenil in verjetno kar koga na ...:-)) Vi poptevejevci, če ste pa pravi slovenci-domoljubi, pa upam, da boste vse tiste nestrpne-žaljive možne komentatorje brisali tako pridno kot naše, če pa ne boste, pa mislim, da vsi vemo zakaj jih ne boste...ker ste uvoženi ''janezi'' in dopuščate da ..
jakac8
21. 09. 2009 21.28
Če mi še enkrat brišete ta komentar, vam obljubim, da bom prišel v vaše uredništvo...pa če treba tudi z advokatom. Sramota!!Spodnji lahko serjejo in pljuvajo po naših košarkarjih in po nas pa jih pustite, nas, ki pa napišemo pošteno pa brišete. Jaz garantiram da ti nisi slovenc, ki to brišeš, če pa si si pa neumen da bolj ne moreš bit. Nobenga nisem ozmerjal vam je jasno?! To ste mi neki domoljubi in tv hiša za nas. Že parkrat ste mi to naredil in če boste še enkrat bom šel do konca...In temu pravite svoboda govora??? DIKTATURA...vam bom že naredil reklamo da bo kaj, nič bat..
basic
21. 09. 2009 17.53
pod ta clanek se loh sam podpism..
_rooney_
21. 09. 2009 17.49
EJ TI PESEK.KAJ PA SPLOH GOVORIS??SE TEBI ZGLEDA NI JASNO.KAR NEKE BESEDE MECES TJA U TRI DNI.........JACKASS
_rooney_
21. 09. 2009 17.48
Talenjekov21.09.2009, 17:20 0 Tincaax, vidim, da si začel(a) spremljat košarko šele na tem EP, če trdiš, da se naši ne morejo naučiti nič od grkov in srbov. Npr. srbi so evropski prvaki v praktično vseh mlajših kategorijah, da ne govorim o evropskih naslovih v članski konkurenci, 7 let nazaj celo svetovni prvaki. Sam sem zelo razočaran, ker se naši niso uvrstili v finale, vendar ne smemo kriviti sodnikov za to. Še enkrat sem si ogledal tekmo in bil malo bolj pozoren na sojenje, vendar nisem opazil tega, kar večina trdi - da so sodniki oškodovali našo reprezentanco. Sojenje ni bilo najboljše, vendar je bilo enako za obe ekipi. Ne vem zakaj nekateri trdijo, da tista nešportna Brezca ni bila???!!! Nešporntna osebna napaka je vsaka, pri kateri igralec ne gre z roko proti/na žogo. Brezeca pa pri Teodosiću ni šel na žogo in lahko rečem, da je bila "čista" nešportna. In ko že praviš, da smo premagali srbe v skupini...srbi so tudi špance premagali brez večjih težav, pa so kljub temu v finalu gladko izgubili. Celotno EP sem stiskal pesti za naše, vendar ne vem po kateri logiki smo se uvrščali med ožje favorite??!! Prva peterka je OK, z izjemo D. Lorbka. Pravih menjav nimamo. Tudi če bi igrala Udrih in Smodiš, še vedno po imenih ne sodimo med prve 3. Pred nami so npr. grki, španci, francozi, če gledamo imena mogoče tudi litvanci, s turki in srbi smo nekako izenačeni, vendar je pri njih praktično cela ekipa mlajša od Dragiča (razen Krstića, Popovića, ki je igral manj kot Klobučar in Perovića, ki je eno leto starejši od Dragiča). Zato smo lahko zelo zadovoljni s končnim 4. mestom, kapo dol za borbenost in odlične igre. Ni pa fer do ostalih reprezentanc, da njihov uspeh zaničujemo in da se pritožujemo nad sodniki. popolnomA DRZI VSE KAR SI NAPISAL......POHVALE.EVO PLUS TAKOJ
Jose Armando
21. 09. 2009 17.27
Taki ljudje kot si ti zmajček 24 so slovence skozi zgodovino prepričevali, da so manjvredni podalpski narod in lezli Beogradu v rit. Nerazvitemu ne produktivnemu Beogradu, Slovencelni pa so delali za ta isti Beograd ker jim je to pač u krvi, produktivnost, marljivost in nepopustljivost.
Jose Armando
21. 09. 2009 17.21
Zmajček 24 ne seri mi s Svetlano Makrovič in Slovenceljni. Kot sem že enkrat napisal po svetlanini definiciji je ničvredn slovencelj nekdo ki ki hodi v službo posluša narodno zabano glasbo in spoštuje svojo domovino Slovencelj nekdo ki pa sprehaja mačke zgleda kot čarovnica in se fukari naokrog je pa korektna oseba da tem tako imenovanim slovenceljno sodi. Svetlano bi nekaj sto let nazaj, najprej potunkali v Ljubljanico potem pa sežgali na garmadi.
Talenjekov
21. 09. 2009 17.20
Tincaax, vidim, da si začel(a) spremljat košarko šele na tem EP, če trdiš, da se naši ne morejo naučiti nič od grkov in srbov. Npr. srbi so evropski prvaki v praktično vseh mlajših kategorijah, da ne govorim o evropskih naslovih v članski konkurenci, 7 let nazaj celo svetovni prvaki. Sam sem zelo razočaran, ker se naši niso uvrstili v finale, vendar ne smemo kriviti sodnikov za to. Še enkrat sem si ogledal tekmo in bil malo bolj pozoren na sojenje, vendar nisem opazil tega, kar večina trdi - da so sodniki oškodovali našo reprezentanco. Sojenje ni bilo najboljše, vendar je bilo enako za obe ekipi. Ne vem zakaj nekateri trdijo, da tista nešportna Brezca ni bila???!!! Nešporntna osebna napaka je vsaka, pri kateri igralec ne gre z roko proti/na žogo. Brezeca pa pri Teodosiću ni šel na žogo in lahko rečem, da je bila "čista" nešportna. In ko že praviš, da smo premagali srbe v skupini...srbi so tudi špance premagali brez večjih težav, pa so kljub temu v finalu gladko izgubili. Celotno EP sem stiskal pesti za naše, vendar ne vem po kateri logiki smo se uvrščali med ožje favorite??!! Prva peterka je OK, z izjemo D. Lorbka. Pravih menjav nimamo. Tudi če bi igrala Udrih in Smodiš, še vedno po imenih ne sodimo med prve 3. Pred nami so npr. grki, španci, francozi, če gledamo imena mogoče tudi litvanci, s turki in srbi smo nekako izenačeni, vendar je pri njih praktično cela ekipa mlajša od Dragiča (razen Krstića, Popovića, ki je igral manj kot Klobučar in Perovića, ki je eno leto starejši od Dragiča). Zato smo lahko zelo zadovoljni s končnim 4. mestom, kapo dol za borbenost in odlične igre. Ni pa fer do ostalih reprezentanc, da njihov uspeh zaničujemo in da se pritožujemo nad sodniki.
Jose Armando
21. 09. 2009 17.16
Nekateri tle imate srečo, ker gre za diskusijo na daljavo kajti če bi vas videl in slišal kako blatitite Slovenijo in Slovence bi vam kaj hitro zaprl vaše umazane gobce, tako bi na lastni koži občutili, kako je ko prava slovenksa roka zaropota.
_rooney_
21. 09. 2009 17.13
sizif8321.09.2009, 11:28 -1 tukele gledam neke nebuloze in slovencelsko komentiranje.... sojenje v ključnih trenutkih ,ko so se tekme res lomile je bilo kontra nm... če ne bi pisku tehnične brezcu bi slo zmagala za piko in bi bli v finalu kr se pa grkov tiče se pa že iz pradavnine ve da so namazani z vsemi žavbami in žal se je to poznalo pri sojenju....če pa se z menoj ne strinjate pa si še enkrat poglejte vse tekme k smo jih igral in kakšn je bil sojenje od tekme do tekme. dobro kolkrat je treba se povedat da breza ni dobil tehnicne ampak namerno oz nesportno napako.......in to je bilo piskano cist po navodilih fibe oz po pravilniku fibe kjer tocno pravi clen da vsako zaustavljanje napada kjer sodeluje roka se smatra za namerno napako in se zato mora tudi tako piskat....ne vem kaj se bunite tukaj ce ne poznate vsega ozadja.........
KR2007
21. 09. 2009 15.11
sicer se mi pa ta sistem napredovanja 3 ekip zdi nepošten
KR2007
21. 09. 2009 15.09
MERCL ti si spet kakšen čistokrvni slovenac
bubuja
21. 09. 2009 15.07
fante so odliiiiičnoooo odigrali use tekme...sodniki pa so krivi bli...mercl če bi spremlju pozorno tekmo bi lohko vidu kašne NAPAKE so delali tako srbi kot tudi grki...in sodniki niso pametni nč njim piskli..samo našm...ma kr nekiii so tei sodniki