Košarka

Vujošević odkrit: Poraz bo imel posledice! Kakšne? Zanesljivo ne majhnih ...

Beograd, 24. 02. 2013 08.35 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarji beograjskega Partizana so morali v 22. krogu regionalne lige ABA priznati premoč Unionu Olimpiji (73:71), trener črno-belih Duško Vujošević pa je takoj po končanem dvoboju napovedal, da bo poraz imel posledice.

Košarkarji ljubljanske Union Olimpije se zelo zadovoljni vračajo iz Beograda, kjer so s fanatično borbenostjo v zadnji sekundi premagali Partizan in se po porazu na Madžarskem spet približali tako želenem preboju na zaključni turnir najboljše četverice v regionalni ligi ABA. Varovanci Saše Filipovskega so zmagali s 73:71, trener gostiteljev Duško Vujošević pa je po porazu svojih izbrancev že napovedal sankcije.

Duško Vujošević
Duško Vujošević FOTO: Reuters

"Odigrali smo zelo borbeno, čvrsto, tako kot se doma igra. Naše reakcije so bile pravočasne, igro smo dobro organizirali, met je bil natančen tudi takrat, ko se je lomil rezultat. Ko smo ob koncu tretje četrtine povedli za osem točk, smo tekmecu dovolili, da se nam s serijo trojk približa in v odločilni del dvoboja krene s psihološko prednostjo. Oni niso bili pod pritiskom, imperativa zmage pri njih ni bilo opaziti. Ko smo se začeli zavedati nevarnosti poraza, je bilo prepozno. Namesto da bi bili zbrani, smo zganjali paniko. Zelo težek poraz, kakšne bodo posledice, pa zdaj težko povem. Zanesljivo ne majhne,“ je po končanem dvoboju dejal strateg beograjskega velikana Duško Vujošević.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ponosen_na_24ur
24. 02. 2013 15.07
+9
me zanima zakaj se je začel jezit ko je dobil nešportno napako saj je gordič(?) z celo nogo bil izven igrišča. Če bi bilo sojenje tako kot je treba bi Partizan izgubil več kot 10 točk razlike.
zamrznjen
24. 02. 2013 14.16
+2
Še smo v igri.Sam da nas nebo spet Krka pohodla.
xpkmaster1
24. 02. 2013 13.53
-1
Meni pa se zdi komentar čisto objektiven. Res je bilo opaziti sunkovito spremembo kriterija po Vujoševičem izbruhu v drugi četrtini, toda reči da so vsako (!) dvomljivo situacijo dosodili v korist Partizana pa spet ne drži. Kar lahko pritrdim je, da so nenadoma začeli dopuščati zelo grobo igro, ki je Partizanu ustrezala, saj je fizično dominanten proti Olimpiji. Čestitke Olimpiji, da so vzdržali pritisk in zmagali. Impresioniralo me je tudi, kako so se uspeli dvigniti po porazu v Szolnokiju, kjer so bili res neprepoznavni. Srečno dalje!
niveskovac1
24. 02. 2013 22.24
-1
Hachi
24. 02. 2013 10.01
+23
Vujosevic, ce bi vedel kaj je obektivnost, bi priznal, da vceraj brez ocitno pomoci sodnikov ne bi bili niti blizu Olimpije. Tako pa so sodniki vceraj Olimpijo kradli kolikor se je dalo. vsaka dvomljiva situacija se je dosodila v korist Partizana, da ne govoril o tehnicni Prepelica,itd.
ubipedera
24. 02. 2013 09.54
+21