Košarka

VIDEO: Zdovc o poškodbi Lorbka: Pomembno je, da ima Erazem voljo in željo!

Zreče, 21. 07. 2014 16.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./N.P.
Komentarji
1

Selektor slovenske košarkarske reprezentance Jure Zdovc si ne beli glave z dejstvom, da Erazem Lorbek zaradi poškodbe gležnja še ne trenira z reprezentančnimi kolegi. Poudarja, da je najbolj pomembno, da ima voljo, željo in, da je zelo motiviran.

Košarkar španske Barcelone Erazem Lorbek in zvezdnik NBA moštva Phoenix Suns Goran Dragić še ne trenirata skupaj z reprezentanti, a se bosta vadbi v kratkem priključila. Medtem, ko mora Erazem najprej poceliti poškodbo gležnja, Gogi dela po posebnem programu. Bo pa na svetovnem prvenstvu v Španiji kapetan izbrane vrste. Ob dejstvu, da lahko igra le 3 od 14-ih pripravljalnih tekem – tako je ukazalo vodstvo Phoenix Suns - , ga bo v vlogi kapetana 'nadomeščal' Domen Lorbek.

"Prvi teden priprav je vedno najtežji, a smo na testiranju dokazali, da smo na zbor prišli dobro pripravljeni. Postavili smo že kar nekaj sistemov in principov v obrambi in mislim, da smo se zelo dobro ujeli ter že vsi skupaj komaj čakamo prve tekme, da razbijemo to monotonost treningov," je po prvem tednu priprav dejal namestnik kapetana Lorbek. Njegov starejši brat Erazem pa kljub poškodbi kaže voljo in željo po dokazovanju in je zelo motiviran.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

stajerc3
21. 07. 2014 22.51
+3
ma nej se spočijeta pa pol na svežino odigrata mislim da bi moral skoz te pripravljalne full ahtat najboljše ker so že itak mel nore sezone v klubih