Košarka

VIDEO: Volčič: Največja zahvala gre navijačem!

Ljubljana, 22. 09. 2013 13.06 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./E.K.
Komentarji
1

Slovenska košarkarska reprezentanca je po zmagi nad Ukrajino domače evropsko prvenstvo končala na 5. mestu. Predsednik Košarkarske zveze Slovenije Roman Volčič je bil nad videnim navdušen, predvsem pa je bil zadovoljen s karakterjem zasedbe, ki se je po porazih znala pravočasno pobrati.

Slovenski košarkarji so sklenili evropsko prvenstvo s 5. mestom, predsednik KZS Roman Volčič pa je navdušen nad vsem kar so od 4. septembra naprej slovenski košarkarji počeli na Eurobasketu. Tudi po porazih, ko so pokazali pravi obraz in se pobrali. Sploh po porazu v četrtfinalu tekmovanja. A zato niso zaslužni le izbranci Božidarja Maljkovića, ampak tudi navijači. Prvi mož KZS nanje ni pozabil.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

User792410
22. 09. 2013 15.55
+8
Če danes,dan po zaključku prvenstva za naše junake,pogledamo in primerjamo to,za nas,končno peto mesto,lahko ugotovimo le,da gre za več kot odličen rezultat in da je za nas konec koncev tudi boljše od četrtega,pa naj se še to tako čudno sliši ! Res je,da je bilo do izločilnih bojev nekaj nepotrebnih nihanj v igri in predvsem pristopu,ampak tudi,če tega ne bi bilo,bi verjetno bil naš maksimalni domet četrto mesto,kajti roko na srce,reprezentanci Litve in še enkrat Španjije sta,kljub vsemu,za nas le težko premagljivi in kvalitetnejši ! In zakaj mislim,da je za nas peto mesto boljše od četrtega ? Predvsem iz psihološkega vidika,ki bo igral pomebno vlogo na poti te ekipe na svetovno prvenstvo,kajti fanje so evropsko prvenstvo zaklučili v zmagovalnem ritmu,v primeru četrtega mesta,pa bi bila za konec to dva poraza ! V enem izmed komentarjev izpred nekaj dni,sem Božidarja Maljkovića obdolžil,da je bilo njegovo vodenje glavni vzrok za poraz z Hrvati. No,danes bi se mu najbrž moral,glede na končni razplet in zgoraj napisano, za to opravičiti ! Slovenska košarkarska reprezentanca je na tem evropskem prvenstvu dosegla točno tisto,kar smo realno gledano lahko od nje tudi pričakovali in zato si igralci,strokovni štab in vodstvo reprezentance,zaslužijo vse naše čestitke in priznanje ! In za konec upam,da vodstvo in strokovni štab naredita vse,da Boštjana Nachbarja prepričata,da svoje slovo od reprezentance prestavi na po končanem svetovnem prvenstvu,Jaki Lakoviču pa pripravijo,za vse kar je dal slovenski reprezentančni košarki in njenim navijačem,primerno slovo !!! Moja želja je,da na koncu Francozi vendar le osvojijo to evropsko prvenstvo in da Hrvati dobijo bron,realnost pa bo najbrž takšna : 1.Litva (ima kvalitetno najbolj izenačeno ekipo), 2.Francija, 3.Španija, 4.Hrvaška,...