Košarka

VIDEO: Slovenski košarkarji se želijo v Stožicah maščevati Hrvatom

Ljubljana, 22. 08. 2017 20.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
24UR/STA/J.K.
Komentarji
1

Le nekaj dni za odbojkarji bodo lov za evropskimi medaljami začeli košarkarji. Slovenska reprezentanca se na to pripravlja že dober mesec. Zadnje dni bo trenirala v Stožicah, kjer bosta tudi zadnji pripravljalni tekmi.

Četrtkov dvoboj s Hrvaško bomo prenašali na POP TV in VOYO, petkova tekma bo zaprta za javnost. Vzdušje v izbrani vrsti je dobro, malce sta jo pokvarila le poraza na turnirju v Tel-Avivu. Glede na to, da bo dvorana Stožice v četrtek zvečer pokala po šivih, saj je za ogled prijateljske košarkarske tekme Slovenija ‒ Hrvaška prodanih že več kot 10.000 vstopnic, je Košarkarska zveza Slovenije (KZS) izdala posebno obvestilo za vse obiskovalce. Priporoča uporabo mestnega potniškega prometa in poziva k pravočasnemu prihodu. Dvorana Stožice bo odprta od 19. ure naprej, glede na to, da bodo varnostniki fizično pregledali vse obiskovalce, pa KZS priporoča, da ljubitelji košarke pridejo v dvorano precej pred začetkom tekme, ki je predviden za 20.15. Ob tem opozarja, da bo ob vhodu v dvorano potekalo elektronsko odčitavanje vstopnic, kar pomeni, da je to treba upoštevati tudi od morebitnem izhodu iz dvorane ob polčasu ali med drugimi odmori. V nasprotnem primeru ponoven vstop v dvorano ne bo možen.

Vsi obiskovalci lahko ob predložitvi vstopnice tri ure pred in tri ure po prireditvi brezplačno uporabljajo Ljubljanski potniški promet, kot običajno ob velikih prireditvah pa bo na Vojkovi cesti veljala posebna prometna ureditev. Za obiskovalce bo parkiranje možno na parkiriščih v bližini ŠRC Stožice, med parkirišči pa bo urejena krožna linija LPP. KZS še opozarja, da je v dvorano prepovedano vnašati nevarne predmete, med katere sodijo tudi držala za "selfije", drogovi za zastave, plastenke, dežniki s konico, ter seveda hrano in pijačo.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Deko
23. 08. 2017 13.18
+3
Mislim da bodo šli na polno, poraz proti Turčiji in Hrvaški ni bil tako boleč kot poraz proti Izraelu. Predvsem za publiko bodo naši morali potešiti apetite in lastno samozavest pred evropskim prvenstvom. sLOVEnija!!!