Košarka

VIDEO: Kokoškov ekskluzivno iz Los Angelesa: Imenovanje Trifunovića je povsem logična poteza

Los Angeles, 11. 10. 2017 16.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V čevlje Igorja Kokoškova po izjemnem evropskem prvenstvu, na katerem si je Slovenija priborila zlato, ne bo lahko stopiti. Pred njegovim naslednikom Radom Trifunovićem je tako velik izziv, srbski strokovnjak pa je že pozdravil odločitev Košarkarske zveze kot zelo smiselno.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Igor Kokoškov o spremembah v reprezentanci
    02:08
    Iz 24UR: Igor Kokoškov o spremembah v reprezentanci
  • Izjava Igorja Kokoškova ob imenovanju Rada Trifunovića
    00:34
    Izjava Igorja Kokoškova ob imenovanju Rada Trifunovića

Košarkarska zveza Slovenije je na mesto nekdanjega selektorja Igorja Kokoškova, ki zaradi obveznosti z moštvom Utah Jazz ne bo mogel nadaljevati z vodenjem reprezentance, že ustoličila njegovega pomočnika Rada Trifunovića. Slednji se bo lahko izkazal že v novembru, ko bodo na sporedu prve kvalifikacijske tekme za svetovno prvenstvo. Ob uvrstitvi na SP bi vajeti izbrane vrste vnovič prijel srbski strokovnjak, ki je slovensko reprezentanco popeljal do zlata, do takrat pa bo strokovnemu štabu pomagal kot svetovalec.

S svojim mestom je zadovoljen, z odobravanjem pa je pozdravil tudi odločitev Košarkarske zveze o njegovi zamenjavi, ki se tudi Srbu zdi povsem pričakovana in logična. Po njegovem mnenju je to velik dokaz o premišljenosti vodstva pri izbiranju igralcev in strokovnega štaba. Sam se trenutno nahaja v Los Angelesu, včeraj pa se je že srečal tudi s Trifunovićem. Več pa lahko izveste v športnem delu informativne oddaje 24UR. 

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

supplement
11. 10. 2017 23.15
-2
ma ne samo da je kokoskov,dobesedno je prou podoben kokoši,rečte kar česte.vseeno kapo dol.
Kun_Aguero
11. 10. 2017 21.30
+5
seveda človek pozna njegovo delo in ga bo nadaljeval enako še naprej. kokoškov pa upam da dobi kakšno ponudbo iz nbaja za stratega in ne asistenta ker si zasluži priložnost. Clippersi so že res v potrebi za novim strategom naprimer ;)
Dinho8O
11. 10. 2017 16.57
+8