Košarka

VIDEO: Jagodnik iz dneva v dan bolje

Ljubljana, 02. 12. 2011 08.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./N.P.
Komentarji
5

Potem ko so košarkarji Uniona Olimpije izgubili še eno v nizu evroligaških preizkušenj – tokrat je bila na stožiškem parketu uspešnejša Siena (57:63) – je edina razveseljiva novica za stroko, da je iz dneva v dan boljše zdravstveno stanje Gorana Jagodnika.

Košarkarji ljubljanske Union Olimpije so na domačem parketu zapravili lepo priložnost za zmago. Proti Sieni so imeli namreč vse v svojih rokah, ob koncu pa so z nekaj 'neumnostmi' ostali praznih rok. Edina razveseljiva novice za vse privržence slovenskih podprvakov in klubsko stroko pa je nedvomno ta, da je izkušeni Goran Jagodnik vse bližje vrnitvi na parket.

Ta hip je po operaciji in končani delni rehabilitaciji šele dobro začel vaditi, za največje napore pa naj bi bil pripravljen šele na tekmah državnega prvenstva.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jože Zaplati?
14. 12. 2011 11.37
A SAM JAGODNIK BO REŠEVAL OLIMPIO RAJGEL V PREJŠNJEM LETU SI MARASIKOGA LAHKO NASRAL ZA DENAR SEDAJ SO TE UGOTOVILI KAK POŠTEN ČLOVEK SI ZATO PA VSI ODHAJAJO IZ OLIMPIJE NAJPREJ BI MORAL FILIPOVSKI ZAPUSTITI KLJUB ON NI TRENER ZA SAMOSTOJNO VODENJE EKIPE LAHKO JE SAMO POMOČNIK GLAVNEGA TRENERJA
Hammurabi
02. 12. 2011 13.21
-3
Naj Olimpija potrdi ali zanika govorice, da je Jagodnika na treningu s pestjo v trebuh namerno udaril Green. Tale zgodba z nekim nenamernim udarcem mladega igralca je namreč za lase privlečena.
Zverck
02. 12. 2011 10.24
+2
aja pa še to...Jagodnik je taprav kapetan, zna ob ključnih trenutkih zadet pomembno trojko in pomiriti igralce, da le te naredijo čim manj napak v najbol pomembnih trenutkih, tko da...če bi še Jagodnik igral sem 100% da bi včeraj zmagali...res je da je že dost star ampak se pa bori kot lev in tazga kapetana rabi Olimpija! VSI ZA ŠAMPIONE ZELENE!!!!!!!
Zverck
02. 12. 2011 10.16
+2
ne morš ti eno vaško ekipo primerjat z Olimpijo...pa čeprov so bli zdele 2x zapored državni prvaki ampak se še vseen ne morjo primerjat z Olimpijo. Glej, Olimpija je bla na robu propada, stvari se počasi urejajo in treba je delati postopoma na dolgi rok le tako se bo saniral klub + le tako bo neki ratal iz mladih igralcev..včeraj so prikazali za moje pojme najbolšo igro dozdej v Evroligi tako da jim glede včerajšne tekme nimam kej očitat, če bi imeli še Jagodnika na parketu bi bila zmaga še tok bližje! Filipovski ni slab trener pa čeprov ma dostkrat čist mim menjave ampak kake igralce pa ma na razpolago??? s takim nizkim proračunom smo sploh lohk veseli da imamo ekipo OLIMPIJA NAJ ODMEVA DO NEBA!!!!!11
Jože Zaplati?
02. 12. 2011 09.11
-3
RAJGEL A MISLIŠ BO JAGODNIK REŠITELJ OLIMPIJE, KO SE JE LEPO VIDELO VČERAJ, DA AMERIČAN NI SPOSOBEN ALI NOČE ZADET KRKA JE ZAMENJALA TRENERJA TUDI VI BOSTE MORALI STORIT ISTO SAJ FILIPOVSKI NIMA NITI MALO KAKO NAJ SE POSTAVLJAJO IGRALCI NE MORE ON BIT PRVI TRENER MOŠTVA ČE BI BILO TAKO NE BI PRIŠERL K OLIMPIJI ZA PRVEGA TRENERJA