Košarka

VIDEO in FOTO: Brezec in Milič na badmintonu: Pripravljava se za olimpijske igre

Ljubljana, 12. 11. 2014 15.25 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.V./N.P.
Komentarji
3

Slovenska košarkarska veterana Primož Brezec in Marko Milič trenutno čakata na prave ponudbe zainteresiranih klubov, svojo fizično pripravljenost pa med drugim vzdržujeta z igranjem badmintona.

Nekdanja slovenska reprezentanta Marko Milič in Primož Brezec še ne želita razmišljati o koncu športne poti. Oba pridno trenirata in tako vzdržujeta fizično pripravljenost v primeru, da bi na njun naslov prispela zanimiva ponudba. 37-letni Milič ima sicer še zmeraj podpisano pogodbo z moštvom Al Kuwait, a zaradi spremembe pravil v kuvajtski ligi, ki odslej prepoveduje igranje tujcev v domačem prvenstvu, trenutno nima pravice nastopa. Kranjčan, ki je kot prvi Slovenec zaigral v ligi NBA, bo zato moral počakati do marca, da se začne azijsko prvenstvo, na katerem bo znova lahko igral.

Na drugi strani je 35-letni Brezec trenutno brez pogodbe. Nazadnje je 216 centimetrov visoki center nastopal za rusko moštvo Nižni Novogorod, za njegove usluge pa se je pred časom zanimala tudi Union Olimpija. Brezec je priznal, da ga igranje v Sloveniji ne zanima več. Če ne bo dobil prave ponudbe iz tujine, bo počasi razmislil o koncu kariere.

Brezec in Milič skupaj poskušata ohraniti primerno formo, to pa počneta predvsem z igranjem badmintona. Košarkarska veterana sta v šali dejala, da se pripravljata na olimpijske igre. Del pogovora z nima si oglejte v videu, več podrobnosti pa boste zvedeli v športnem delu oddaje 24UR.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Dejan Dolinar 1
13. 11. 2014 11.29
+1
kljub starosti bi še vedno bila zelo dobrodošla v Olimpiji, še Sagadin pride za športnega direktorja pa bi lahko ponovno vzpostavili vrhunsko ekipo...
User792410
12. 11. 2014 16.41
+7
Če ne dobita nobene pametne ponudbe več,pa dobrodošla v klubu upokojencev !
Sporo
12. 11. 2014 15.50
+35
Uff, kako lep občutek ste mi zbudili...lepi spomini na legendi, ki sta še kako prisevala k nekdanji slovenski evforiji. Želim vama lepo in srečno prihodnost šampiona.