Košarka

VIDEO: Drobnjak: Čaka nas še veliko dela, odrekanja

Portorož, 03. 10. 2013 10.54 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.V./E.K.
Komentarji
2

Košarkarji Uniona Olimpije so na tekmi slovenskega superpokala ugnali Krko (63:60) in napovedali konec prevlade Novomeščanov. Kapetan zmajev Dragiša Drobnjak kljub temu priznava, da četo Aleša Pipana čaka še veliko dela.

Union Olimpija je prišla do superpokalne lovorike po zaslugi odlične igre v samem zaključku tekme. Odločilni koš na tekmi je dosegel najboljši posameznik obračuna in novinec v zmajevem gnezdu Alex Stephenson. Varovanci novega trenerja Aleša Pipana so tako prekinili prevlado Krke, ki je superpokal osvojila v zadnjih treh sezonah. Naslednji cilj Ljubljančanov je zdaj Novomeščanom odvzeti še naslov državnih prvakov, ki si ga lastijo že zadnja širi leta. Novopečeni kapetan Dragiša Drobnjak priznava, da je pot še dolga. Izjave po tekmi superpokala si oglejte v videih!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

V89
03. 10. 2013 11.58
+5
Kaj ti pomaga če pa po koncu sezone vsi ključni igralci zapustijo klub. Najprej se bodo morali naučiti zadržati nosilce igre. Letos sem prepričan da bosta ta Litovski igralec in ta Ameriški center tista na katerih bo odvisna igra Olimpije.
Zverina56
03. 10. 2013 14.07
+3
ja in? pri Krki so pa odvisni od Eda Muriča in pa seveda Hukića pa še kakega igralca :) itak so vse ekipe odvisne od nekaterih posameznikov, to je pri vseh športih tako in čisto nič drugače :) tako kot je npr. v nogometu pri Mariboru vse odvisn od Tavaresa, ker je edin on sposobn zadet več kot 1 gol na tekmo. sicer pa...včerajšna tekma ni o ničimer odločala + to da je bila nekak pripravljalna tekma, saj so prvič stopil na parket kot ekipa ane....največ se bo pričakovalo od naslednjega meseca dalje :)