Košarka

Udrih in Dragić izgubila, Ljubljančan dosegel dvojni dvojček

Orlando, 14. 04. 2013 07.12 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarji lige NBA v noči na nedeljo niso počivali, aktivna pa sta bila tudi oba slovenska legionarja. Beno Udrih je moral z Orlandom priznati premoč Boston Celticsom, Goran Dragić pa z Phoenixom Minnesoti.

Košarkarji v ligi NBA so odigrali vsega štiri obračune, na dveh izmed njih pa sta bila aktivna tudi slovenska igralca Goran Dragić (Phoenix Suns) in Beno Udrih (Orlando Magic). Slednji je bil na domačem parketu pričakovano brez možnosti proti Boston Celticsom, ki so se v Amway centru veselili zmage s 120:88. Gostje so bili boljši od začetka do konca obračuna, Orlando pa je bil v stanju dobiti le tretjo četrtino, a ob koncu tudi to izgubil (28:27).

Beno Udrih
Beno Udrih FOTO: Reuters

Slovenski branilec je na parketu prebil 35 minut in dosegel sedem točk, temu pa je dodal osem podaj. Prav tako pa je bil v noči na nedeljo poražen slovenski reprezentant Goran Dragić. S Phoenixom so gostovali v Target centru in proti Minnesota Timberwolves izgubili s 93:105. Suns so sicer dvoboj odlično začeli, dobili prvo četrtino z 28:22 in vse je kazalo, da bo to njihov večer, nato pa so se prebudili domačini in z raznovrstno igro dotolkli tekmeca.

Dragić je na parketu prebil 38 minut in z 10 točkami ter 14 podajami vknjižil še en dvojni dvojček.

izidi:

Orlando Magic – Boston Celtics 88:120
Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns 105:93
Memphis Grizzlies – Los Angeles Clippers 87:91
Charlotte Bobcats – Milwaukee Bucks 95:85

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.