Košarka

Steve Nash je odslej Steve Gatsby

Los Angeles, 27. 11. 2012 14.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Kot kaže, v košarkarskem moštvu lige NBA Los Angeles Lakers vlada iz dneva v dan boljše vzdušje. O tem priča tudi vzdevek, ki si ga je zaradi nove pričeske prislužil Steve Nash. Kobe Bryant ga namreč odslej kliče Steve Gatsby.

Kobe Bryant in Steve Nash
Kobe Bryant in Steve Nash FOTO: Reuters

Trenutno poškodovani Steve Nash je dobil nov vzdevek. Kobe Bryant se je namreč ob pogledu na novo pričesko nekdanjega organizatorja moštva Phoenix Suns spomnil na lik iz slovite knjižne uspešnice Scotta Fitzgeralda Veliki Gatsby in odslej Nasha kliče Steve Gatsby – ali na kratko kar samo Gatsby. To je prvi zvezdnik Los Angelesa potrdil v nedavnem intervjuju, ko je za Los Angeles Times opisoval trenutno formo: "Če povem iskreno, se ne naprezam preveč. Trenutno zadevam predvsem z razdalje. Ne vzame mi veliko energije, da zadenem te mete. Ko moram prenašati žogo in voditi napad, porabim nekoliko več energije, a to se bo spremenilo, ko se vrne Gatsby. Ko se bo Gatsby vrnil, mi to več ne bo treba početi. Zame bo igra postala precej lažja." Po prihodu novega trenerja Mika D'Antonija se je, kot kaže, nekoliko popravilo vzdušje v slačilnici Los Angelesa, kar se vidi tudi na parketu. Tudi brez poškodovanega Nasha so se prvaki iz leta 2010 namreč pobrali po slabem začetku sezone in imajo trenutno sedem zmag ter prav toliko porazov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pedritsegonita
29. 11. 2012 02.06
7 zmag in 8 porazov...:)
hjkgg
27. 11. 2012 19.03
+5
od kdaj sta pa kobe pa steve siamska dvojčka?
x123x
27. 11. 2012 19.15
-3
drgač lahk vidš, da je čist normaln use...