Košarka

Rudež in še kdo v torek?

Ljubljana, 15. 06. 2008 18.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralsko kadrovanje pri Unionu Olimpiji je vse bolj intenzivno. Očitno je torek dan D za podpis pogodb z novimi igralci.

Damjan Rudež prihaja v Tivoli.
Damjan Rudež prihaja v Tivoli. FOTO: liga NLB

Vse bližje je dan, ko naj bi v Tivoliju uradno podpisali nekaj pogodb z novimi igralci in še kakšno obnovili z letošnjimi člani ljubljanske ekipe. Kandidatov je veliko, z imeni se ne bomo ponavljali, v igri pa je tudi nekaj novih košarkarskih obrazov. Med prvimi, ki naj bi zvestobo Zmajčkom obljubil za naslednji dve sezoni, je tudi član B reprezentance Hrvaške Damjan Rudež, ki je minulo sezono, pod taktirko slovenskega trenerja Slobodana Subotića, odlično nastopal za Split.

Goran Dragić (levo) očitno odhaja, kapetan Marko Milič pa v Tivoliju ostaja.
Goran Dragić (levo) očitno odhaja, kapetan Marko Milič pa v Tivoliju ostaja. FOTO: KZS

Več bo znanega v torek. Z imeni ne smem operirati, lahko pa vam zaupam, da bomo čez kakšen dan tudi uradno podpisali pogodbe z nekaterimi igralci,“ je za 24.ur povedal tiskovni predstavnik kluba Matevž Zupančič. Dobro in manj dobro informirani so s Tivolijem povezali že kar nekaj tudi zelo znanih košarkarskih imen, a bo očitno vodstvo Uniona Olimpije vse skupaj skrbno skrivalo do torka ...




  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

jkercmar
17. 06. 2008 19.08
zakaj mora it dragič?? škoda! škoda! škoda! škoda! škoda!
zmajcica-9
17. 06. 2008 13.43
u ful dobr! se strinjam z smokucanom, da je res fajn no, da trener sestavla...pa še tak ga ka mi mamo, car da ni večiga!! sam žau mi je ful da dragič gre....mah..
prior24
16. 06. 2008 15.09
super za razliko od prejšnjih let se ekipa sestavlja zgodaj kar je pametna poteza, Rudež je po mojem mnenju pravi izbor ima tudi potencial da se dokaže v evroligi....
smokucan
15. 06. 2008 20.46
Čas je že, da nekaj skupaj spravite! Prva pametna poteza je, da so obdržali trenerja in trener naj sestavlja ekipo !
un.capitano
15. 06. 2008 20.07
"pod taktirko slovenskega trenerja Slobodana Subotića".............da se nam uscau od smeha!!!!!!!!!
Van.Persie20
15. 06. 2008 19.35
ej ti k si to pisu milič je milič in ne milić!!! ajde čao