Košarka

Po preobratu Miamija v zadnji minuti vroče besede Wadea Dragiću: Vrzi že to presneto žogo

Miami, 14. 12. 2015 19.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

"Vrzi že to presneto žogo, to je to, kar sem mu rekel,'' je po minimalni zmagi Miamija nad Memphisom, do katere so Heati prišli po čudežnem preobratu v zadnji minuti tekme, priznal Dwyane Wade. ''Preposto je. Imava odličen odnos, zato z njim lahko govorim tako,'' je še dodal prvi zvezdnik Miamija.

Wade in njegovi soigralci si želijo bolj agresivnega Dragića.
Wade in njegovi soigralci si želijo bolj agresivnega Dragića. FOTO: Reuters

Goran Dragić ima za seboj najslabšo sezono, od kar je standarden član prve peterke v katerem od moštev lige NBA, kar je (najverjetneje) tudi posledica prostega poletja, ki ga tokrat ni preživel v slovenski reprezentanci, v kateri ima vlogo poveljnika na igrišču. Vse skupaj so opazili tudi njegovi soigralci, ki ga, kljub temu da mu met nikakor ne steče, prigovarjajo, naj vendarle pogleda na koš. "Vrzi že to presneto žogo, to je to, kar sem mu rekel. Preposto je. Imava odličen odnos, zato z njim lahko govorim tako," je po minimalni zmagi vročice nad grizliji povedal njegov soigralec Dwyane Wade, potem ko se je Dragić na tekmi z Memphisom, na kateri je zbral osem točk in prav toliko podaj, izogibal nekaterim (lahkim) polaganjem in odprtim metom za tri točke.

Wade pri tem ni bil osamljen, dodajajo pri ESPN-u, kjer pišejo, da je praktično celotna arena navijačev vročice 'prosila' Dragića naj vrže na koš, ko se je nekajkrat znašel sam v raketi nasprotnika. "Vem, kaj je videl," je Wade vendarle stopil malce v bran Dragiću. "Ob prodorih ni imel najlažjih metov, poleg tega lahko včasih preprosto padeš iz ritma. A še vedno hočem, da je agresiven. Ko prodiram in mu podam, naj bo pripravljen na met. Mora slišati, da si ga želimo agresivnega, želimo da meče na koš – v pravih trenutkih, seveda," je zaključil Wade.

Dragić še ni najbolj "domač" v sistemu Miamija.
Dragić še ni najbolj "domač" v sistemu Miamija. FOTO: Reuters
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

nis9x
15. 12. 2015 15.24
+1
Pa ni zaklical presneto žogo,ampak se je nekontrolirano zadrl vrzi že to preklicano žogo!
Uporabnik113089
14. 12. 2015 21.36
-1
Ja, poporodni sindrom je huda reč. Tudi 5 mesecev porodniške ni bilo dovolj....
random..slo
14. 12. 2015 19.38
+25
"Goran Dragić ima za seboj najslabšo sezono, od kar je standarden član prve peterke v katerem od moštev lige NBA, kar je (najverjetneje) tudi posledica prostega poletja, ki ga tokrat ni preživel v slovenski reprezentanci, v kateri ima vlogo poveljnika na igrišču." Dajte malo profesionalnosti pokazat, tale najverjetnejši razlog za slabši začetek niti pod razno ni rečeno, da je dejanski razlog. To pišete zgolj zato, da se bo folk začel med sabo po forumih kregat, kako je zafrknil reprezentanco in da si zasluži slabši začetek. Pač mu ne gre v začetku čisti tako, kot bi si tudi sam želel, mu bo že steklo.