Košarka

Olyimpiakosovi milijoni za Ukića

Pirej, 29. 06. 2009 11.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo košarkarskega kluba Olyimpiakos sestavlja ekipo za novo tekmovalno sezono. Prva želja je Roko Leni Ukić, na naslov katerega so že poslali bajno ponudbo.

Roko Leni Ukić je prejel bajno ponudbo kluba iz Pireja.
Roko Leni Ukić je prejel bajno ponudbo kluba iz Pireja. FOTO: Reuters

Lastnik košarkarskega kluba Olyimpiacos Socrates Kokkalis bo tudi pred začetkom letošnje sezone na široko odprl mošnjo za okrepitve. Prva želja stroke je hrvaški reprezentant in član NBA moštva Toronto Raptors Roko Leni Ukić. O tem, kako zelo si ga v Pireju želijo, priča podatek, da so mu za dve sezoni igranja pripravljeni odšteti kar 3,5 milijona evrov.

Ukić, ki je lani kot novinec v deželi onstran Atlantika v primerjavi s ponujenim zaslužil bore malo, ravno zaradi te ponudbe še ni odpotoval nazaj v Toronto. Grški podprvaki so lani za vrtoglavo vsoto kupili Josha Childressa, zanj odšteli več kot 20 milijonov evrov, tako želenega naslova državnih prvakov pa vendarle niso osvojili.

Letos si novega spodrsljaja ne želijo, zato morajo spet zgraditi odlično moštvo. Med drugim so se zanimali tudi za usluge Američana J.R. Holdna (CSKA Moskva), ki pa ga vodstvo ruskega kluba ne izpusti. Spomnimo, da se je Ukić iz Splita preselil k Tau Ceramici, nato pa je igral za Barcelono in Lottomatico, iz Rima pa se je nato odpravil v NBA.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mrtvi_macak
01. 07. 2009 08.55
Če je Ukič vreden 3.5 milijov € pa v lifu še ni nič pokazal.
warezovc@email.si
29. 06. 2009 15.06
DIVJA LIGA KOMARACA