Košarka

Okorn: V Tivoliju pričakujem neizprosen boj

Ljubljana, 18. 05. 2017 09.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Košarkarji Uniona Olimpije bodo v legendarnem Tivoliju na drugi tekmi finala DP gostili Rogaško. Zmaji so na prvi tekmi v Rogaški Slatini zelo srečno prišli do zmage in vodstva v seriji. Vodstvo Ljubljančanov na čelu s trenerjem Gašperjem Okornom opozarja, da se v Tivoliju obeta finala nov neizprosen boj.

Olimpija v finalni seriji vodi z 1:0, a do naslova je še dolga pot.
Olimpija v finalni seriji vodi z 1:0, a do naslova je še dolga pot. FOTO: KZS
Union Olimpija se je iz Rogaške Slatine vrnila z zmago, do katere je prišla na vse prej kot lahek način, saj si jo je priigrala v podaljšku. Največ zaslug zanjo lahko v ljubljanskem taboru pripišejo Nikoli Jankoviću, ki je najprej priigral podaljšek, v njem pa dosegel koš za zmago ob zvoku sirene. To je bil sicer peti obračun Rogaške in Olimpije v tej sezoni in druga zmaga Ljubljančanov. A na drugi tekmi v Tivoliju, ko bodo zmaji uživali vlogo gostitelja dvoboja, se obeta novo poglavje finalne serije DP. "Čas smo izkoristili za počitek in analizo prve finalne tekme. Imamo prednost, a smo daleč od cilja. Potrebno bo popraviti nekaj stvari v naši igri. Osredotočili smo se zgolj na svoje napake. Če želimo potrditi zmago iz prve tekme, bomo morali biti zelo potrpežljivi. V Hali Tivoli pričakujem neizprosen boj. Motivirani smo in verjamem, da lahko naredimo korak naprej," je za uradno spletno stran ljubljanskega kluba povedal trener Gašper Okorn.
Rogaška je v tej sezoni že slavila v Tivoliju.
Rogaška je v tej sezoni že slavila v Tivoliju. FOTO: KZS
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Paštašutar
18. 05. 2017 13.11
Ja prazne Stozice so jim odnesle precej,precej zmag !!!