Košarka

VIDEO: Ekskluzivno s kampa Dragićevega Miamija: 'Lani se je končnica izmaknila, a letos mislijo resno'

Miami, 28. 09. 2017 13.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
M.J./T.L.
Komentarji
7

Ekipi Miami Heat se je končnica v ligi NBA lani izmaknila, deloma zaradi izjemno slabega začetka sezone, ko so jih pestile številne poškodbe. Tudi, oziroma prav zato, so se letos v tej severnoameriški ekipi zelo resno lotili dela. Kako zelo bo ekskluzivno s kampa kluba sporočala novinarka 24UR Tadeja Lampret.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Lani se je Miamiju končnica, predvsem zaradi slabega starta v sezono, izmuznila. Zato so morda malce bolj razumljiva nenehna vprašanja o utrujenosti Gorana Dragića po vrnitvi z EP.
Lani se je Miamiju končnica, predvsem zaradi slabega starta v sezono, izmuznila. Zato so morda malce bolj razumljiva nenehna vprašanja o utrujenosti Gorana Dragića po vrnitvi z EP. FOTO: AP
Ljubljenec navijaških množic Goran Dragić se je po reprezentančnem uspehu pravzaprav brez odmora vrnil nazaj k moštvu Miami Heat. "Kar sem si želel, sem dosegel in mislim, da je najbolj prav, da na tej točki tudi zaključim," rad pove 31-letni Šiškar. Rojeni Ljubljančan se je povsem obrnil k novim izzivom povezanim z njegovo ekipo Miami Heat. "Vsi smo imeli težko leto brez pravega odmora, v NBA pa je to še malce težje, ker imamo v programu 82 tekem rednega dela in res veliko potovanj. Predvsem je težko ostati zdrav, treba pa je biti tudi mentalno močan. A zelo sem vesel, da lahko igram košarko in delam, kar me veseli. Malce mi je tudi žal, da novembra ne bom mogel biti z reprezentanco," pravi MVP evropskega prvenstva v košarki, ki so se mu poklonili tudi pri njegovem moštvu NBA Miami Heat.
Goran Dragić je te dni skupaj s soigralci na pripravah, v svojem slogu pa je poročevalki 24UR iz ZDA Tadeji Lampret zatrdil, da časovno razliko in utrujenost po vrnitvi iz Slovenije premaguje s treningi.

Na spletni strani nba.com je bila ob odprtju klubske strani na prvem mestu slovenska reprezentanca z zlatimi kolajnami in novica, da je Dragić osvojil zlato in naziv najboljšega košarkarja turnirja - MVP. Poln odzivov je bil tudi klubski profil na družbenem omrežju Facebook, na katerem so Dragića že pred dnevi presenetili soigralci, ki so se v podporo svojemu zvezdniku slikali z velikim slovenskim navijaškim napisom "Kdor ne skače ni Slovenec. Hej, hej, hej". Še sedaj pa mu tudi med treningom vpijejo: "MVP, MPV, MVP!" Kako trdno trenirajo v taboru te NBA ekipe pa bo v prihodnje tekoče in izčrpno ekskluzivno poročala dopisnica 24UR iz ZDA Tadeja Lampret.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

rumenjak
29. 09. 2017 09.06
severnoameriški ekipi? vi to resno? a je res težko v google napisat miami world map, če neveš kje leži? jao
Maxx365
28. 09. 2017 14.53
+3
Brez brade je videti pet let mlajši. Upam, da te še kdaj uživamo gledati v naši reprezentanci, tole letos je bilo nepozabno, MVP.
NajimaK
28. 09. 2017 14.29
+5
A urednik novice sploh ve, kje v ZDA je Miami. Miami ni kalifornijska ekipa. :-D
krnekilojz
28. 09. 2017 14.41
+1
za njih je kalifornija še vedno otok, kot je prikazano na prvih zemljevidih amerike
Maxx365
28. 09. 2017 14.47
+1
User416781
29. 09. 2017 10.18
-1
Maxx365
29. 09. 2017 19.25