Košarka

NBA: Dvoboja rednega dela tudi v Mexico Cityju in Londonu

New York, 29. 05. 2014 21.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo NBA košarkarske lige je potrdilo, da bodo dvoboje rednega dela letos približali tudi navijačem v Latinski Ameriki in Evropi. V Mexico Cityju se bosta udarila Houston Rockets in Minnesota Timberwolves, Milwaukee Bucks in New York Knicks pa bodo gostovali v Londonu.

Adam Silver
Adam Silver FOTO: Reuters

Košarkarji NBA moštev Brooklyn Nets, Cleveland Cavaliers, Miami Heat, Sacramento Kings in San Antonio Spurs bodo pripravljalne obračune na novo tekmovalno leto odigrali tudi v Braziliji, na Kitajskem, v Nemčiji in Turčiji, sedaj pa je postalo jasno, da bosta dva obračuna rednega dela tekmovalnega leta odigrana tudi zunaj severnoameriških meja. Vodstvo tekmovanja je namreč potrdilo, da bosta Mexico City in London gostila po en obračun rednega dela.

12. novembra se bosta v Mexico City Areni udarila Houston Rockets in Minnesota Timberwolves, Milwaukee Bucks in New York Knicks pa bodo 15. januarja gostovali v londonski O2 Areni. "S tem želimo našo ligo še bolj približati številnim gledalcem v Evropi in Latinski Ameriki," je dejal alfa in omega lige Adam Silver.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

petervodeb
30. 05. 2014 00.52
sam da ne bo spet dim k zadnic
tedomedo21
29. 05. 2014 21.30
+1
Klasika se nadaljuje: spet ste skopirali ameriški članek in dali na prevod na translate.google.com, saj če bi ročno prevedli po slovenskih merilih, bi napisali Ciudad de Mexico (tako tudi mi rečemo mehiškemu glavnemu mestu), ne pa Mexico City, kar je ameriški naziv.