Košarka

LeBron James ima zaradi poraza v finalu lige NBA nočne more

Cleveland, 13. 07. 2015 09.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Eden največjih zvezdnikov lige NBA LeBron James, ki je s Clevelandom pogodbo podaljšal vsaj še za eno sezono, priznava, da še ni prebolel poraza proti Golden Statu v finalu najmočenješe košarkarske lige na svetu.

Prvi zvezdnik Clevelanda pravi, da poraza v finalu ne preboliš nikoli.
Prvi zvezdnik Clevelanda pravi, da poraza v finalu ne preboliš nikoli. FOTO: Reuters

LeBron James priznava, da poraza v finalu lige NBA nikoli ne preboliš. "Prizori in akcije s finalnih tekem se mi kot nočne more ves čas prikazujejo. Mislim, da tega nikoli zares ne pozabiš, saj imaš občutek, da bi bil tako blizu, da bi ti uspelo nekaj čudovitega... Nikoli ne bom prebolel poraza v finalu." 30-letnik iz Ohia je igral v zadnjih petih finalih in osvojil dva šampionska prstana z Miamijem. "Iz dneva v dan je boljše, a je težko. Nekaj časa traja, da pridem iz krize." James pravi, da mu pri tem pomaga družina. "Imam tri otroke, ki ves dan tečejo po hiši in mi ne dovolijo, da sem nesrečen."

Košarkar Clevelanda je v finalu v povprečju dosegal 35,8 točk, 13,3 skokov in 8,8 podaj in je bil resen kandidat za najkoristnejšega igralca finala. James priznava, da je pustil srce na parketu, a Cavaliers brez poškodovanih Kyrieja Irvinga in Kevina Lova niso mogli nadigrati košarkarjev Golden Stata. "Če bi imeli naša all-star igralca bi imeli več možnosti. Bi z njima osvojili naslov? Ne vem. Bi pa zagotovo imeli več možnosti."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

AS1983
13. 07. 2015 17.49
+1
Lebron je neverjeten igralec, že 6-krat je igral v finalu, a je bil samo 2-krat uspešen, bomo videli kako bo s Clevelandom v prihodnji sezoni.
whysoserious5
13. 07. 2015 17.43
+1
Človek je neverjeten. V finalu lige NBA ima skoraj povprečje trojnega dvojčka...
76ers
13. 07. 2015 18.00
Kaj mu pomaga če zgubi? Isto kot na sezonski tekmi, kaj ti pomaga Triple double če tvoja ekipa izgubi??