Košarka

Konec glasovanja: Mihevc in Potočnik bosta vodila ekipi zvezdnikov

Ljubljana, 14. 12. 2015 17.56 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Drugo leto zapored bosta zasedbi na članski košarkarski tekmi all-stars, ki bo 27. decembra na Vrhniki, vodila trenerja Tajfuna Dejan Mihevc, ki je prejel največ glasov, strateg Uniona Olimpije. Lani je ekipo zvezdnikov vodil Aleš Pipan, letos na Vrhniki bo ta čast doletela Gašperja Potočnika.

Mihevc je med trenerji prejel največ glasov.
Mihevc je med trenerji prejel največ glasov. FOTO: Damjan Žibert
Košarkarska zveza Slovenije je sporočila, da se je končalo glasovanje za udeležence članske tekme all-stars. Ljubitelji košarke so v slabih 14 dnevih glasovanja oddali 42.316 glasov, največ pa sta jih prejela Žiga Dimec (Krka) in Matic Rebec (Rogaška).

Po glasovanju so si nastop na tekmi zvezdnikov zagotovili še Tomaž Bolčina, Dragiša Drobnjak (oba Tajfun), Jan Kosi (Elektra), Blaž Mahkovic, Blaž Mesiček , Zack Wright (vsi Union Olimpija), Hugh Robertson (Helios Suns) in Jan Špan (Šenčur Gorenjska gradbena družba).

Potočnik, trener Uniona Olimpije, bo letos stal nasproti Mihevca.
Potočnik, trener Uniona Olimpije, bo letos stal nasproti Mihevca. FOTO: Damjan Žibert

Trenerja Mihevc in Potočnik bosta v prihodnjih dneh izbrala še vsak po šest košarkarjev, še dva pa bo dodalo vodstvo KK Vrhnika, ki bo ob 25-letnici dogodka prvi četrtoligaš s predstavnikom na članski tekmi all-stars. V prihodnjih dneh bodo znani še vsi tekmovalci v vseh posebnih tekmovanjih - tekmovanju v metu za tri točke, košarkarskem izzivu in zabijanju.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.