Košarka

Kakšna bo usoda Allena Iversona?

Ljubljana, 17. 11. 2009 11.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po besedah osebnega menedžerja Allena Iversona, Garyja Moora, se želi all-star branilec vrniti v NBA košarko. Če je možno, že to sezono.

Bo Allen Iverson že letos uspel najti novega delodajalca?
Bo Allen Iverson že letos uspel najti novega delodajalca? FOTO: Reuters

Allen Iverson se je v ponedeljek razšel z moštvom Memphis Grizzlies in takoj so se pojavila namigovanja o koncu kariere. A če je verjeti besedam Garyja Moora, Iverson še ne namerava kaj hitro pomahati košarkarskim parketom v slovo. "Nedvomno si Allen še zmeraj želi igrati. O tem naj nihče ne dvomi. Vsak dan bo treniral, dokler ne bo nekdo stopil v kontakt z njim," je dejal Iversonov osebni menedžer. Po poročanju New York Daily Newsa bi naj nekaj zanimanja za bivšega člana Philadelphie, Denverja in Detroita zanimali New York Knicks, za selitev v Madison Square Garden pa si bi naj prizadeval tudi Iverson. "To je eden izmed njegovih najljubših krajev za igranje košarke. Obožuje način igre Mika D'Antonija. Zmeraj je spoštoval delo Donniea Walsha. Zelo bi bil vesel, če bi se lahko preselil v New York," je še povedal Moore.

Predsednik Kratkohlačnikov Walsh je sicer pustil odprte možnosti, a kljub temu se zaenkrat ne bi odločil za Iversona. "Premislili bomo o možnostih. A če bi se moral odločiti v tem trenutku, bi rekel ne," je za Daily News povedal Walsh.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pepelka22
20. 11. 2009 10.32
morm reč da mi gre kr na jok k dam ksno kaseto z BULLSI not k jih je JORDAN tresu hehe se posebej proti newyorku hehe tist so ble najbol tekme nikol ni dal manj k 30 pik jim hehe MJ come back;;)
TheDrummer
17. 11. 2009 15.26
porblem je ker iverson še zmeraj hoče biti v prvi peterki.mora si priznati,da ni več tak odober kot je bil in da njegov način igre ne odgovarja vsem...
mare.miami
17. 11. 2009 14.56
Naj gre v pokoj.Njegov čas je minil za vrhunsko košarko.