Košarka

Edo Murić po le treh mesecih zapušča turški Efes

Carigrad, 16. 12. 2017 14.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po slabih rezultatih Anadolu Efesa so se v vodstvu kluba odločili za menjavo na trenerskem stolčku, kjer bo namesto hrvaškega strokovnjaka Velimirja Perasovića turškega velikana v boljše čase skušal popeljati domačin Ergin Ataman. Slednji očitno ne računa več na slovenskega reprezentanta Eda Murića, ki je po evropskem prvenstvu podpisal enoletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za še dodatno leto.

Edo Murić ni več član Anadolu Efesa, so sporočili iz turškega evroligaša. Le tri mesece po podpisu enoletne pogodbe z možnostjo podaljšanja za še dodatno leto so v vodstvu turškega velikana sprejeli odločitev, da jim usluge 26-letnega Ljubljančana niso več potrebne.

Edo Murić je zapustil vrste turškega Anadolu Efesa.
Edo Murić je zapustil vrste turškega Anadolu Efesa. FOTO: AP

Resnici na ljubo se v tem času nekdanji član novomeške Krke, beograjskega Partizana in turškega Banvita ni pretiran naigral. Drobtinice, ki jih je dobival, je skušal izkoristiti na najboljši mogoč način, zadnja trenerska rošada z odhodom Velimirja Perasovića in z ustoličenjem domačega strokovnjaka Ergina Atamana pa je le še pospešila Murićev odhod iz turške prestolnice. 

Kje bo mlajši od bratov Murić nadaljeval svojo športno pot, zaenkrat še ni znano ...

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Rade 74
16. 12. 2017 14.53
+12
Od kar je šel iz Partizana samo še stagnira. Edo kam so izginila tista tvoja ubijalska zabijanje,in prodoru? Tudi zadaneš bolj slabo. V Partizanu si dobro igral, bil ključen igralec...
Bojan-F
16. 12. 2017 14.54
-5
Rade 74
16. 12. 2017 15.01
+4
Vse so mu plačali, do zadnjega. Sicer če se igra za Partizan, se igra z srcem, to je institucija od kluba. Res je da je daleč od stare slave, ampak Partizan je le eden največjih klubov z prostora bivše Juge. In če ti prideš iz Krke, ki je za dve do tri klase slabša, v tak klub, si lahko samo vesel. Če ne drugega se preko Partizana petkrat bolje prodaš. Da ne bo pomote, z vsem spoštovanjem do Krke, zame najboljši Slo klub, glede na okoliščine.
Rade 74
16. 12. 2017 15.03
+0
A ja pa da smo si na jasnem, Efes je daleč od tega da bi bil velik klub. V Turčiji samo Fener, in vsi ostali, ki so že osvojili EL torej bivši pokal Šampionov. Med njimi tudi Partizan.
mallonge
16. 12. 2017 15.58
+7
Veliko govorjenja nič povedanega. Na kratko.Zanič je!
Bojan-F
16. 12. 2017 16.54
-2
Kdaj in kako je Partizan placal Muric Edotu?
Bojan-F
16. 12. 2017 17.04
-2
Sicer pa je Partizan klub, ki lahko obstaja samo se v Srbiji. V vseh drzavah so zadolzeni klubi pristali na realnih tleh Bosna, Cibona, Split, Olimpija, Foritudo, Virtus, .... Partizana pa drzava se kar resuje in resuje ... drugi klubi pa nimajo denarja niti za kombi za na pokalni F-8.