Košarka

Edo Murić operiran, čaka ga daljši premor

Beograd, 24. 06. 2015 08.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski košarkar v vrstah beograjskega Partizana je izpustil končnico srbskega državnega prvenstva zaradi poškodbe rame. Edo Murić je že opravil operacijo in naj bi bil po besedah trenerja Partizana namesto šestih odsoten približno štiri mesece.

Slovenski reprezentant v pravkar končani klubski sezoni ni imel prav veliko razlogov za zadovoljstvo. Pestile so ga zdravstvene težave, poleg tega je Partizan ostal praznih rok, kar se tiče lovorik. Boljša je bila Crvena zvezda, ki je pobrala vso smetano, od naslova v ligi ABA, pokalnega srbskega tekmovanja do državnega naslova.

Edo Murić je imel že med sezono težave z ramo, ki so se nato ponovile v zaključku sezone, ki jo je moral predčasno končati. Iz črno-belega tabora so sporočili, da je slovenski reprezentant, ki bo zaradi poškodbe izpustil tudi letošnji nastop na evropskem prvenstvu, uspešno opravil operacijo.

Običajno za take vrste poškodbe je, da bi ga čakala polletna pavza, a trener Duško Vujošević je optimist. "Edu so operirali ramo, zaradi katere je manjkal že ob koncu lanskega leta. Čaka ga tri ali štiri mesečni premor, Partizan računa nanj tudi v prihodnje," je zatrdil trener za srbski Sport in tako nakazal, da želijo zadržati slovenskega igralca, čeprav so se v zadnjem obdobju pojavile govorice, da ga želi italijanski klub Armani Jeans Milano.

Edo Murić (desno)
Edo Murić (desno) FOTO: Cibona/Igor Kralj/PIXSELL
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pedritsegonita
25. 06. 2015 15.25
Non stop poškodbe..
flum
24. 06. 2015 14.23
Madonca Operacijo je opravil kar sam ? Kakšno pisanje!
Uporabnik458403
24. 06. 2015 10.09
+3
Sporocam vam, da se bom pred predsednisko palaco polil z bencinom in zazgal. To je edina pot, da se bo ukrepalo zoper tozilko Anico Sostaric, sodnika Gorazda Tivadarja, sodnico Simono Vinkoviv Skalic....... policija jih sciti z vsemi stirimi in do onemoglosti. A mislite, da se scitijo za brez veze in da nimajo od tega nobene koristi? A se scitijo zato, da lahko delajo kar hocejo in vejo, da se jim ne bo nic zgodilo. Zalostno, da pravna pot ni prava pot, ampak mafijska pot. Zato je edina pot, da se polijem z bencinom in zazgem, saj je to edina pot, da se bo ukrepalo!!!
i141
24. 06. 2015 10.19
+1