Košarka

DP košarke 3x3 prvič v Piranu

Ljubljana, 09. 07. 2015 13.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po Ljubljani in Novem mestu se državno prvenstvo košarke 3x3 seli na Obalo. Tartinijev trg v Piranu bo gostil tretji turnir uradnega državnega prvenstva Košarkarske zveze Slovenije v ulični košarki.

Tudi na Primorskem bodo vsi ljubitelji košarke lahko tekmovali kar v šestih različnih kategorijah. Nove zmagovalce bomo iskali med rekreativci (neregistrirani košarkarji v zadnji sezoni ter igralci 4. SKL), fanti U15, U18 in U21, člani ter ženskami. Da bodo boji pod obroči še toliko bolj neizprosni, bodo poskrbele tudi mamljive nagrade za najboljše. Poleg denarnih nagrad pri članih, bo najboljša trojica prejela vstopnice za letošnje pripravljalne tekme moške članske reprezentance. Tudi to pa še ni vse. Zmagovalci rekreativnih turnirjev bodo naše junake imeli priložnost spremljati na EP, saj bodo osvojili paket za ogled ene izmed tekem v Zagrebu.

V juliju še dva turnirja

Zmagovalci rekreativnih turnirjev bodo slovenske reprezentante imeli priložnost spremljati na EP, saj bodo osvojili paket za ogled ene izmed tekem v Zagrebu.
Zmagovalci rekreativnih turnirjev bodo slovenske reprezentante imeli priložnost spremljati na EP, saj bodo osvojili paket za ogled ene izmed tekem v Zagrebu. FOTO: KZS

Po druženju v Piranu bo košarka 3x3 svojo pot nadaljevala že čez teden dni, ko bo v Laškem na sporedu zadnji regionalni turnir. Sezona se bo tradicionalno sklenila s košarkarskim spektaklom na ljubljanskem Kongresnem trgu, kjer bo 15. avgusta potekal finalni turnir.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
10. 07. 2015 13.51
-1
Spet finale v Ljubljani ??? Kaj vse si bodo še lastili ???
a.kralj1994
09. 07. 2015 21.44
+1
...in kdaj naj bi bil ta turnir na obali??? mislim...vse napišejo, le datuma oz. dneva ne...jooooj novinarčki....