Nogomet

Klavrna sezona, klavrni odnosi. Pri modrih iz Londona se iskri

London, 07. 01. 2016 18.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Chelsea ima v letošnji sezoni sto in en problem. Začetek sezone je bil naravnost katastrofalen. Rezultati so bili porazni, položaj na lestvici pa je mejil na znanstveno fantastiko. Z menjavo trenerja se je rezultatska krivulja obrnila navzgor, odnosi pa ostajajo skrhani. V glavnih vlogah Brazilca Diego Costa in Oscar.

Po navedbah Mirrorja se je na četrkovem jutranjem treningu modrih iz Londona zaiskrilo. Navzkriž sta si prišla vselej problematični Diego Costa in kreativni vezist Oscar. Costi ni bil pogodu malce grobejši štart rojaka Oscarja. Odreagiral je v svojem slogu in mu s štartom na nogo vrnil milo za drago. Igralca naj bi se nato žalila vsepovprek, zadevo pa so razrešili člani strokovnega štaba in soigralci.

Zavrelo je med Oscarjem in Diegom Costo
Zavrelo je med Oscarjem in Diegom Costo FOTO: AP
Klub vstraja, da sta se vročekrvna nogometaša hitro pomirila in kasneje skupaj odšla v garderobe. Brazilec s španskem potnim listom Diego Costa v zadnjem kaže vse boljše predstave. Na zadnjih treh tekmah je zabil tri gole. Rezultatska krivulja se po odhodu Joseja Mourinha vzpenja. Kot kaže, pa je Portugalec novemu trenerju Guusu Hiddinku za seboj tako kot pri odhodu iz Madrida pustil pravo razdejanje. 
Jose Mourinho je za seboj pustil razdejanje v garderobi.
Jose Mourinho je za seboj pustil razdejanje v garderobi. FOTO: Reuters
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Mungos2
08. 01. 2016 08.41
+1
Včasih so peli Kalinko, sedaj pa naj pojejo Žalostinko !!
peggi
08. 01. 2016 08.25
Ta Diego Costa itk ni zrel za igranje nogometa s tem svojim primitivnim obnašanjem ,res nevem kaj sploh še dela na zelenicah?Sam ,da se spomnem kaj je naredu svojemi reprezentančnemu soigralcu Ikerju Casillasu po tistem ,ko je Iker že ujel žogo...butasti Costa pa ga je brcnil...ma ta tip je sramota za fuzbal...
Iniesta
07. 01. 2016 20.27
+3
Po odhodu iz kluba in ne Madrida loleki jedni ....
KOPITES
07. 01. 2016 21.28
+2
Ko je sel iz Madrida je tut pustil razdejanje..to so mislil..kdo je lolek zdej?