Šport

Jocovi Švicarji v Ljubljani

Ljubljana, 24. 10. 2007 15.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Igralniški bogataš in šef NK Interblock iz Ljubljane Joc Pečečnik te dni v Ljubljani gosti švicarske športne arhitekte.

Priprave za obnovo in nadgradnjo nekoč tudi nogometnega stadiona za Bežigradom, ki naj bi se začeli spomladi prihodnje leto, so očitno v polnem zamahu. Igralniški bogataš, predsednik NK Interblock in solastnik kazinoja Kongo v Grosupljem Joc Pečečnik tako te dni v Ljubljani gosti nekatere zelo ugledne švicarske arhitekte, predstavnike gradbenih inžiniringov in poslovne partnerje, ki naj bi sodelovali pri projektu obnove bežigrajskega stadiona.

Megaposlovnež Joc Pečečnik v Ljubjani te dni gosti švicarske arhitekte
Megaposlovnež Joc Pečečnik v Ljubjani te dni gosti švicarske arhitekte FOTO: POP TV

Nogometni navdušenec Pečečnik, ki je pri tem gromozanskem poslu partner z mestom Ljubljana in Olimpijskim komitejem Slovenije, bo kmalu izbral švicarski arhitekturni biro, ki naj bi še pred pridobitvijo gradbenega dovoljenja januarja ali februarja prihodnje leto zrisal načrte za ta spektakularni športno-poslovni projekt. Joc Pečečnik, ki mu pri tem nekaj deset milijonskem projektu svetuje tudi nekdanji predsednik Hokejske zveze Slovenije in ljubljanski poslovnež Nestl Aljančič, bo med švicarskimi strokovnjaki do konca novembra po svojih kriterijih izbral tistega, ki je pri takšnih in podobnih projektih že sodeloval z evropsko (UEFA) ali svetovno nogometno organizacijo (FIFA).

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ata_pistolcek@hotmail.com
24. 10. 2007 19.08
če bo nov stadion bo več gledalcev reprezentenca bo igrala tekme tam lahko pobirajo najemnino, denarja bo pritekalo malce več, skratka če bo več denarja bodo boljši igralci in posledično boljši nogomet
doki007@email.si
24. 10. 2007 18.55
upam da bo v stožicah stadion samo za atletiko ,...če bo sploh kej nastal tam ,,,,,!!!!?????
doki007@email.si
24. 10. 2007 17.36
jst tekanja za žogo ne gledam ,....ker vem da ni efekta ,....ni rezultatov ,.....!!!! obožujem atletiko ,...in gimnastiko ,....
DarthRevan
24. 10. 2007 17.35
Eastmane, doki ma kar prav; slovenski fuzbal z izjemo tistih nekaj let ni vreden počenega groša.
Eastman
24. 10. 2007 17.32
Doki007! - kateri šport je tebi pri srcu? - ali si navijal za našo reprezentanco, ko je igrala na EP na NIzozemskem in na SP v Koreji?
doki007@email.si
24. 10. 2007 17.06
tak nogomet ki ga imamo ne rabimo nobenih special arhitektov ,.....!!!!!! upam da boo ta ""podjetnik !"""",......financiral vse sam ,.....od projektov do izvedbe ,......!!!!