Hokej

VIDEO: Pretnar: Oni tega niso vajeni ...

Jesenice, 17. 11. 2011 15.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
M.F./G.J.
Komentarji
8

Jeseniški hokejisti so morali na domačem ledu priznati premoč zagrebškemu Medveščaku, kar po zadnjih pretresih na Ledarski ni presenetljivo. Po porazu z 2:0 sta se aktualne problematike in odhoda kar petih tujcev dotaknila Klemen Pretnar in kapetan Andrej Tavželj.

"Johan Björk, Lukaš Hvila, Marcus Olsson, James Sixsmith in Martin Tuma ne bodo več nosili dresa Acronija Jesenic,“ se je glasila novica, ki je pred dvobojem z Medveščakom prišla s Podmežakle. Dres Acronija Jesenic bosta tako v prihodnje od tujcev nosila le še Michal Fikrt in Antti Pusa. O odločitvi posameznikov, ki so zaradi finančnih težav kluba zapustili ekipo, sta po porazu z Zagrebčani (2:0) spregovorila Klemen Pretnar in kapetan Andrej Tavželj.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Zverck
18. 11. 2011 16.18
Zverck
18. 11. 2011 15.55
@stromber hahaha....sanja pujs o kukruzi....v tem primeru sanjajo đeseničani o dnarju ampak dnarja ni :D torej me res zanima kko bote osvojil naslov letos :) aja pa še to...itak pa se lepo vid da đeseničani k vidjo zeleno barvo znajo igrat, torej če bi mel vsi klubi zelene drese bi bli đeseničani že na vrhu lestvice.... edin prot Olimpiji se jim utrga prot ostalim ekipam so pa navadni ***.. in pol se mate vi za najbolši slovenski klub sam zato k premagate Olimpijo v državnem hahahah, itak se tudi ve da čakate začetek sezone sam zaradi državnega da osvojite še eno zvezdico...če bi mel vi mal bl razširjen kot, da bi igral tud v EBEL ligi proti ostalim klubom tko kot igrate proti Olimpiji...no dokler ne bote tko igral proti ostalim klubom, bote do takrat navadni * pač sprjaznte se da letos ne morte konkurirat Olimpiji v EBEL ligi ki je za nas ljubljančane bol prioriteta kt tist bedn državn prvenstvo...mi vsaj lohk računamo letos na shootout kaj pa vi? no sj v nedeljo vas pošlemo dam s petardo v mreži ;)
stromberg
18. 11. 2011 15.39
ZVERCK; ne bod spet prou pametn,sej državni prvaki bomo pa tko mi,JESENICE.
Zverck
18. 11. 2011 13.51
@domka no sej brez skrbi...boste končal na koncu bliz tako želenega zadnega mesta ;)
Roman Kosmos
18. 11. 2011 12.35
Gospodje! To kar se dogaja na Jesenicah je žal odraz razmer v sloveniji.Ko denarja ni ga je pač težko dati.Mislim pa da če drži vse kar sem prebral o zamudi plačil je pač tako da si ti tujci NE zaslužijo dresa Jesenic.Mislim da je njihova kvaliteta taka da bi morali biti veliko bolj potrpežljivi.Sem dolgoleten navijač Jesenic in mislim da uprava pač dela kot dela, taka je boljše pa očitno ni saj poglejte malo v preteklost. Z tem kar imamo bo pač treba igrati in se pač ni za obremenjevati preveč z dosežkom , le za naprej bo treba premisliti kake tujce sploh pripeljati in kje dobiti sponzorje! Pa en lep pozdrav vsem in kapo dol vsem igralcem ki so ostali in naj naprej pošteno zastopajo klub kot so ga dosedaj!
stromberg
17. 11. 2011 19.49
Če se mene praša,odstavt kompletno upravo z Kanalcem vred in v klub pripeljat nove ljudi,ki bodo pripravljeni delat in to pošteno,pa bo tudi večji interes morebitnih novih sponzorjev.Če ne pride do tega,se klubu ne obeta nič dobrega,slišal sem namreč da interes sponzorjev JE,pod pogojem da se zdajšnja garnitura umakne in prepusti delo sposobnejšim.
domka
17. 11. 2011 19.40
Važno da nas domačini ne zapustijo, četudi smo zadnji v ligi, mi je vseeno samo da se fantje ne predajo;) Ponosen na Jeseničane;))
bjatch
17. 11. 2011 15.59