Hokej

VIDEO: Ovečkin ni uspel preprečiti poraza proti New York Rangers

New York, 12. 03. 2015 09.23 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti v ligi NHL so tokrat odigrali le tri tekme. V Washingtonu so newyorški rangerji premagali domačo ekipo s 3:1. Calgary je s 6:3 premagal Anaheim, Toronto pa po kazenskih strelih Buffalo.

Več videovsebin
  • Vrhunci tekme Washington Capitals - New York Rangers
    02:01
    Vrhunci tekme Washington Capitals - New York Rangers
  • Vrhunci tekme Calgary Flames - Anaheim Ducks
    01:57
    Vrhunci tekme Calgary Flames - Anaheim Ducks

V Washingtonu je sicer domači zvezdnik Aleksander Ovečkin dosegel 45. gol v sezoni in obenem 21. ob igri z igralcem več. V obeh elementih je vodilni v ligi, toda zadetek Washingtonu ni pomagal do zmage, saj je bil edini. New York je imel razpoloženega vratarja Cama Talbota, ki je ustavil 28 drugih poskusov Ovečkina in soigralcev, med drugim na golovi črti tudi poskus Nicklasa Backströma, ko so imeli tekmeci na ledu dva igralca več. Martin St. Louis, Carl Hagelin in J.T. Miller pa so zadeli v polno za rangerje, kar je bilo, po zmagi nad mestnimi tekmeci dan pred tem, dovolj za skok na prvo mesto v skupini na prvenstveni lestvici.

Racmani so v Calgaryju dobro začeli, dosegli dva gola v treh minutah, potem pa se je Anaheimu ustavilo. Matt Stajan in Johnny Gaudreau sta zadela po dvakrat, v 44. minuti je bil tako izid že 5:2, na koncu pa je bilo 6:3. Kris Russell se je izkazal s tremi podajami. Pri poražencih je dvakrat zadel Ryan Getzlaf.

Junak tekme v Torontu je bil Tyler Bozak. Potem ko so domači zaostajali v dvoboju z Buffalom in zapravili vodstvo z 2:1, je ta igralec v zadnji tretjini poskrbel za izenačenje na 3:3, pri kazenskih strelih pa je bil nato edini uspešen izvajalec.

Izidi:
Toronto Maple Leafs - Buffalo Sabres 4:3 (kazenski streli)
Calgary Flames - Anaheim Ducks 6:3
Washington Capitals - New York Rangers 1:3

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

JAMES23
12. 03. 2015 12.42
+0
MAJSTOR JE PAČ MAJSTOR....BRAVO OVI!!!!!ŠE 5 GOLOV PA JIH MA SPET 50.POL PA ŠE DVE SEZONI PO 50 GOLOV PA JE STEGNO VELIKEGA GRETZKYA.HAHA GO OVI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MaunelNeuer
12. 03. 2015 15.04
-1
uffff uffff zaj si jo pa ustrelo!! Gretzky je v eni sezoni dal 92 golov, številko 50 pa je presegel še vsaj 5x tk da ne piši bedarij. vsi so kilometre za Gretzkyjem še najbližje mu je Crosby
JAMES23
12. 03. 2015 16.39
+0
haha crosby a je stabo vse u redu.naj te opomnim da ni to ovechkinova prva sezona ko jih je bo da več kot 50.še pred enim tednom ko sm gledo tekmo je komentator izjavo da mu manjkajo še dve sezoni da jih zabije več kot 50 in da bo prehitel gretzkyja.u sezonah ko jih zabije več kot 50 razumeš. razen če veš več kot am...komentator???kar pa dvomim.crosby je pa že par let tema tak da ne bluzi.ok.
MaunelNeuer
13. 03. 2015 00.51
+1
Crosby že par let tema? čudno da je bil zadnji 2 leti MVP rednega dela, letos ga pač matrajo poškodbe če veš ka pomeni MVP. poglej si malo Gretzkyjevo statistiko, pa potem bodi pameten
JAMES23
13. 03. 2015 02.21
+1
haha še za svojo jokico ne veš kdaj je bil mvp.......res brez besed.sma končala.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.