Hokej

VIDEO: Muršak: Verjamem, da smo lahko le še boljši …

Szekesfehervar, 27. 12. 2012 08.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so tudi v drugo na gostovanju strli odpor tradicionalno neugodne zasedbe SAPA Fehervar (2:1), tudi v drugo pa je bil mož odločitve Pesničan Jan Muršak, ki je v 56. minuti zabil gol za zmago.

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so še drugič v štirih dneh ugnali madžarsko moštvo SAPA Fehervar (2:1) in osvojili prepotrebne točke v bitki za preboj v izločilne boje. Junak pomembne zmage je bil Jan Muršak, ki je štiri minute pred iztekom igralnega časa ugnal vratarja Madžarov. "Ne ledu sem se počutil zelo dobro, prvi napad je ujel želeno formo in posest ploščka je bila v ključnih trenutkih na naši strani. Zabijamo gole, ko se nam ponudi priložnost, in verjamem, da smo lahko le še boljši,“ je po zmagi povedal Pesničan, ki je z mislimi že pri spektaklu za Bežigradom.

Dvoboj pa bi se lahko razpletel tudi drugače, če bi glavni sodnik priznal Madžarom gol za 2:0. "Vsi smo mislili, da je bil plošček čez črto, a sodnik je odločil drugače. Če bi vodili z 2:0, verjamem, da bi bil dvoboj povsem drugačen,“ je bil po porazu slabe volje nekdanji član zmajev Frank Banham. Zeleno-beli imajo na 10. mestu lestvice razširjene avstrijske lige EBEL pred nadaljevanjem tekmovanja 34 točk, a obračun manj od konkurentov.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Miholjovka
27. 12. 2012 13.23
+7
velik nardi za moštvo. prznat je pa treba da dejansko cela ekipa klapa kukr še nkol. vsak v ekipi švica k žvav, zajcu pa svaka čast.