Hokej

VIDEO: Anže, Gašper in Luka blesteli pri risih ob zmagi proti Italiji

Ljubljana, 09. 11. 2012 09.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
T.Š./D.M.
Komentarji
2

Uvodno tekmo mednarodnega hokejskega turnirja Eurochallenge je slovenska reprezentanca "oddelala" brez težav. Zmaga nad Italijo s 4:0 je bila prepričljiva, verjetno pa si jo bosta še posebej zapomnila Gašper Kopitar in Luka Gračnar.

Risi, na čelu z Anžetom Kopitarjem, ki je bil izbran za najboljšega igralca v vrsti Slovenije, so odigrali dobro tekmo. V napadu z Anžetom sta zaigrala njegov mlajši brat Gašper in pa mlajši od bratov Pance, Eric. Gašper in Eric sta dosegla po en gol, Anže pa je zbral tri podaje. Gašper si bo tekmo vsekakor zapomnil, saj je bil to njegov prvi nastop v dresu članske izbrane vrste, podobno je tudi z mladim vratarjem Luko Gračnarjem, ki se – kot kaže – v Tivoliju dobro počuti. V ligi EBEL je s soigralci pri Salzburgu v dvorani pod Rožnikom premagal Telemach Olimpijo, tokrat pa je v dresu z risom na prsih prav tako dosegel zmago, in to celo brez prejetega gola. Varovance Matjaža Kopitarja čakata na turnirju še dve tekmi. Danes proti nevarni Franciji, ki je prvi dan presenetljivo, a zasluženo premagala Avstrijo (2:0). Gledalci si lahko priskrbijo vstopnico in si ogledajo igralca NHL v vrstah Slovenije Jana Muršaka in Anžeta Kopitarja v dvoboju z galskimi petelini, za sobotno tekmo proti Avstriji pa so vstopnice že pošle in dvorana je razprodana.

Slovenija - Italija - 9
Slovenija - Italija - 9 FOTO: Samo Vidic/HZS
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Giant_Boss
09. 11. 2012 13.42
+2
danes pa še po drugo zmago!
tamar
09. 11. 2012 10.53
+14
Bravo, kar tako naprej, korajžno saj znate.