Hokej

V Beljaku slavijo: S Hughsom dobili enega najboljših igralcev lige!

Beljak, 03. 05. 2012 09.17 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Vodstvo hokejskega kluba VSV iz Beljaka si mane roke, saj so v svoje vrste zvabili enega najboljših hokejistov avstrijske lige EBEL Johna Hughesa. O njem govorijo z izbranimi besedami.

Zdaj že bivši član hokejskega kluba Tilia Olimpija John Hughes bo prihodnji dve sezoni nosil dres beljaškega VSV-ja. Neuradno naj bi za dve sezoni na avstrijskem Koroškem prejel 160 tisoč evrov, kar pa za igralca takšnega formata niti ni posebej veliko. Velik pa je primanjkljaj v taboru zmajev, ki so ravno po zaslugi skromnega Kanadčana lani spisali novo hokejsko pravljico, tekmovanje pa končali v polfinalu razširjene avstrijske lige EBEL.

John Hughes bo prihodnji dve sezoni nosil dres Beljačanov.
John Hughes bo prihodnji dve sezoni nosil dres Beljačanov. FOTO: Damjan Žibert

Beljačani pa so nad najnovejšo okrepitvijo navdušeni, pravzaprav slavijo prihod 24-letnika v klub, orli pa naj bi pod taktirko nekdanjega ljubljanskega stratega Hanna Järvenpääja vnovič zablesteli v vsem svojem sijaju. ''Johnny je zagotovo eden najboljših igralcev v ligi. Ima neprecenljivo hokejsko znanje, igra lahko s komer koli, njegove podaje in streli pa imajo dodano vrednost. Igralec natančno ve, kaj hoče, ustreli, ko je najbolj potrebno, vidi tisto, česar drugi ne vidijo. V slačilnici je miren in prijazen fant. Zelo sem srečen, da je postal del našega moštva,'' je po sklenitvi dogovora povedal finski strateg kluba Järvenpää.

Hughes pa naj bi imel v pogodbi tudi aneks, ki mu po dveh sezonah omogoča podaljšanje dogovora s klubom, če ne prejme ponudbe iz kakšne močnejše lige.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Najvecji
03. 05. 2012 17.04
+5
ne bom jokal za njim, ni vreden Smo imeli že bolše kot on, pa mso podalšali pogodbo z njimi so bili pa samo še bleda senca.
Jegla08
03. 05. 2012 14.31
+3
Kaj jim bo Hughes mi se pa lohka z Kopitarju hvalmo k igra v NHL ligi ta sekelj nm bo itak klub zjebu use proda kup pa nobenga še huj bo k na jesenicah :((((
LouCypher
03. 05. 2012 12.19
+3
A bomo zdej celo poletje prebirali "novice" o jenkiju, ki je - po pričakovanju - zagrabil večji kup denarja?
power2people
03. 05. 2012 10.55
+9
pa se počasi končuje pravljica iz tivolija...preveč dobra ekipa je bila da bi jo lahko obdržali...vso srečo zmaji!!!
prvoborec
03. 05. 2012 12.17
+10
Ni panike, Olimpija bo pripeljala se boljse igralce...hokejski trg je velik in igralci so zmeraj nadomestljivi. Cez luzo imajo takih igralcev malo morje. Brez veze dajat 80k enemu igralcu, za ta denar dobis 2 Hughesa.