Hokej

Sašo Rajsar zavrnil Olimpijo in ostaja na Jesenicah

Jesenice, 01. 07. 2015 09.40 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Uprava jeseniškega hokejskega kluba je po imenovanju Dejana Varla na mesto trenerja začela sestavljati ekipo za prihodnjo sezono, prvi pa je nadaljnjo zvestobo obljubil Sašo Rajsar, najboljši jeseniški strelec v minuli sezoni.

Najboljši strelec Jesenic minule sezone je zavrnil Olimpijo in vsaj še eno sezono ostaja v Podmežakli.
Najboljši strelec Jesenic minule sezone je zavrnil Olimpijo in vsaj še eno sezono ostaja v Podmežakli. FOTO: Damjan Žibert

Šestindvajsetletni napadalec Sašo Rajsar bo rdeči dres nosil vsaj še eno sezono, čeprav je dobil ponudbe iz tujine, pa tudi iz ljubljanske Olimpije.

"Kar nekaj mamljivih ponudb je prišlo na moj naslov po končani sezoni. Vsako sem vzel resno, jo pretehtal, na koncu pa vseeno sklenil, da je zame najbolje ostati na Jesenicah. V tej sredini sem v pretekli sezoni užival, igrali smo dober hokej, pokazali smo se kot močna ekipa in na koncu to kronali z naslovom državnega prvaka. Cilji predsednika in uprave so za to sezono še višji in to je bil eden od glavnih razlogov, da ostajam v Podmežakli. Poleg tega so vse zadeve v klubu urejene zelo profesionalno, kar je dodaten plus. Veselim se prihajajoče sezone," je pred odhodom na Finsko, kjer bo kot član in-line reprezentance Slovenije nastopil na svetovnem prvenstvu, dejal Rajsar.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

trava@pinkponk.com
19. 07. 2015 09.07
+3
žabarji spet hočejo najboljše jeseniške igralce.še dobro da jih je odklonil.a so že žabice poplačale dolgove iz te sezone.ja vem tudi mi jih še nismo se pa trudimo kar za vas ni mogoče reči.pa svoje igralce dobte ne da jih pod predvezo denarja KRADETE DRUGIM KLUBOM KO PODPIŠEJO POGODBO PA NE DOBIJO PLAČANO ALI PA NITI NE IGRAJO,
El Diablo 2013
02. 07. 2015 08.16
-3
mamljive ponudbe iz tujine????
CandySkull
01. 07. 2015 15.04
+7
Rajko! K pa če druzga bolš 400€ k pa 1500€ v oblakih.