Hokej

Raymond ni več trener Medveščaka

Zagreb, 20. 03. 2013 20.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Po dveh letih sodelovanja sta nadaljnje skupno delo prekinila trener Marty Raymond in hokejski klub Medveščak iz Zagreba. Hokejisti iz hrvaške prestolnice bodo tako v novo sezono krenili z novim strategom, bo pa zanimivo videti, ali bodo nastopali v ruski ligi KHL ali v ligi EBEL.

Martyju Raymondu je potekla dveletna pogodba, klubska uprava pa se ni odločila za podaljšanje. Medveščak je v zadnjih dveh sezonah dosegal dobre rezultate, a do naslova mu ni uspelo. Dvakrat so medvedi redni del sezone v ligi EBEL končali na drugem mestu, v končnici pa se je pot hitro končala, letos jih je v četrtfinalu izločil Salzburg. "V Zagrebu sem preživel dve nepozabni leti, doživel sem cel kup izjemnih stvari. Želel bi se zahvaliti vsem navijačem za fantastično spodbudo na vseh domačih tekmah Medveščaka, vsem igralcem in vodstvu kluba. Zagreb in Zagrebčani bodo vedno ostali v mojem srcu zaradi prijaznosti, topline in načina, na katerega so sprejeli mojo družino in mene," je za klubsko spletno stran povedal Raymond. Medveščak, ki se še vedno resno spogleduje z igranjem v ruski elitni hokejski ligi KHL, ima tudi v novi sezoni visoke ambicije.

Medveščak Zagreb
Medveščak Zagreb FOTO: Damjan Žibert
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Victorinox
25. 03. 2013 19.03
Priporočam jim naj opustijo misli na KHL. Pognali bodo kupe denarja, polomili jim bodo igralce in jih osmešili do konca. To so prazni in nerealni upi. Še dosti boljši klubi niso prišli v KHL.
Kozorog123
20. 03. 2013 23.01
+7
Kr nej gredo v Rusko ligo.... Si bodo ruske ekipe na njih mal statistiko popravljale :D
viola71
21. 03. 2013 09.42
+2
podalpski
22. 03. 2013 07.34
-2
kje so pa slovenceljni v ebel ligi???mislim kaj prestavlja ta ,atomski, hokej ha, ha,,,,?
metalc4ever
22. 03. 2013 16.55
+0
kje je pa hrvaški hokej? a ste zadnje čase spet proti kakšnim nizozemcem izgubili? mislim, glede na vašo hokejsko državo...