Hokej

Nadzorni odbor HZS: Zaupnica Rakovcu ni bila izglasovana

Ljubljana, 08. 07. 2011 08.50 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Predstavniki nadzornega odbora Hokejske zveze Slovenije (Ernest Aljančič, Janez Potočnik, Brane Jeršin) so na zadnjem zasedanju zaključili, da je bilo glasovanje o zaupnici predsedniku nezakonito.

Matjaž Rakovec
Matjaž Rakovec FOTO: Damjan Žibert

Na četrtkovi seji nadzornega odbora Hokejske zveze Slovenije so člani odbora Ernest Aljančič, Janez Potočnik in Brane Jeršin ugotovili, da se je glasovanje o zaupnici predsedniku Hokejske zveze Slovenije (22. junij) Matjažu Rakovcu končalo z 12 glasovi za in 12 proti. Drugo glasovanje pa je bilo po besedah predstavnikov nadzornega odbora nezakonito. Razplet – 15 glasov za Rakovčev obstanek na položaju in 12 proti – je potekalo namreč s parafiranimi lističi. V prilogi si lahko ogledate zapisnik s skupščine nadzornega odbora HZS.

Zapisnik seje nadzornega odbora HZS
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mac4_m
10. 07. 2011 13.28
a teh večnih škodlivcev ala nestl ne more nihče odstranit iz slovenskega hokeja?
modelx
08. 07. 2011 18.49
pa kaj ga nadzorni odbor ser... saj ne rečem, da je -rakovec iz zlata, samo kaj sploh ti bleferji hočejo. Do konca zavoziti slo hokej? če nič drugega, ima Rakovec vsaj 2 dobri stvari: - je direktor družbe, ki ima denar in ga lahko torej zrihta za delovanje HZS pripeljal je za glavnega trenerja Kopitaraj, ki je verjetno edini slo trener, ki bo kaj naredil z reprezentanco. In to mora voditi naš človek, ki mu bije srce po naše in po naše-hokejskovo. Taki tujci so le redki (npr čehi), vse ostalo je lahko začasno. Sicer pa, vzgojiti moramo nov rod naših trenerjev in to do vrhunskega nivoja. Po moje trenutno voz bolj ali manj vlečejo še vedno stare legende.
bustard80
08. 07. 2011 14.56
tut jest sem slišal da ga lahko razreši samo skupščina
Teve33
08. 07. 2011 12.48
Kolikor sem prebral pri drugih, ki so se očitno mal potrudli in prebrali kakšen papir, Rakovca lahko razreši samo skupščina, tako da tole lahko vzamemo sam kot mokre sanje ostarelih dripcev. Rakovec ostaja. Matjaž, zdaj pa jih odsekaj od hokeja enkrat in za vselej!
jani.st
08. 07. 2011 10.53
a te ta stari ne znajo it v penzijo???? na mladih svet stoji
geny42
08. 07. 2011 10.42
Ne bom reku, da Nestl ni naredu velik za hokej, sam bi bil pa zadn cejt de se ga odkriža. Čim en mal drgač misl kot on - in to v bolšem pomenu, takoj usmer vse sile, de se ga odpika. Namest de bi mu pomagou pridit v IIHF in mu tam napelou čim bolše zveze, on lepo zminira. Res škoda, glede na to, da je mel in podporo igralcev - vsaj tko je blo rečen, javnosti.. Kaj pa sponzorji - a nimajo nobene besede? Al Rakovec ni iz pravega mesta? Al kaj ni všeč večnim priveskom te naše nesrečne zveze?
Matjaž Vovk
08. 07. 2011 09.58
TOVARIŠI, saj vsi točno vemo za kaj gre. Lepo je biti pri koritu in dobro služiti. Ampak stvari se spreminjajo. Nekateri bi pač radi delali v korist našega SLOVENSKEGA hokeja. In ne samo za svoj žep. Prosim, zavedajte se tega dejstva. Odidite in pustite ljudi s SRCEM, da delajo v korist hokeja. Vaš čas je na srečo mimo. Gospod predsednik Matjaž Rakovec, le tako naprej !!!