Hokej

Stajan kaže interes, slika bo izostrena prihodnji teden!

Dornbirn, 29. 09. 2012 09.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so izgubili na gostovanju pri Dornbirnu (5:4), Jan Muršak pa je po dolgem času zaigral na kakšni uradni tekmi. Znova je aktualna selitev Matta Stajana iz Calgaryja v Ljubljano.

Hokejisti ljubljanske Telemach Olimpije so izgubili še eno v nizu tekem med razširjeno avstrijsko elito. Do druge zmage v letošnji sezoni jim ni pomagal niti Pesničan Jan Muršak, ki bo v času lockouta nosil zeleno-beli dres. Napadalec je sicer prispeval dve podaji, a zmaji so bili kot že ničkolikokrat v letošnji sezoni premalo odločni v obrambi in nezbrani v zaključku napadalnih akcij, kar jih je stalo vsaj točke.

Se bo po Muršaku v Tivoli preselil še Stajan?
Se bo po Muršaku v Tivoli preselil še Stajan? FOTO: Damjan Žibert

"Minilo je kar nekaj časa, odkar sem zaigral na svoji zadnji tekmi. Lepo se je bilo vrniti. Videl sem dober dvoboj z veliko napakami v naši obrambi in predvsem s številnimi težavami v igri. Verjamem, da bomo iz obračuna v obračun boljši. Pričakujem zmage,“ je bil po dvoboju kratek in jasen novinec na tivolskem ledu Muršak, ki se mu v kratkem utegne pridružiti še en NHL-ovec Matt Stajan.

Član moštva Calgary Flames je namreč poklical direktorja kluba Matjaža Seklja in postregel z zadnjimi 'zahtevami'. "On se je oglasil, sporočil, kakšna je zavarovalnina, prihodnji teden pa naj bi bila slika bolja jasna. Dejstvo je, da si Olimpija ta hip takšnega igralca ne more privoščiti, drugače pa bi bilo, v kolikor prevzame del obveznosti nase. Tu mislim na zavarovalnino," je za 24ur.com dejal direktor zmajev. Neuradno naj bi šlo za približno 13 tisoč evrov, kakšen bo razplet dogodkov, pa bo znano v prihodnjem tednu. 

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

antiovca
30. 09. 2012 06.11
+2
OLIMPIJA NUJNO POTREBUJE 1-2 beka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Slabšega kot je Thomas še nisem videl. pa Finc je Smirnova odžagal. Butl
skydrol7
29. 09. 2012 22.44
+3
glej,Matt Stajan govori perfektno slovensko,ima ,poleg kanadskega drzavljanstva (rojen v kanadi ) tudi slovensko drzavljanstvo (starsa sta slovenca ) skupaj z Mursakom bi doprinesla veliko k domacemu klubu in tudi izkusnje iz elitne NHL lige ,pa ceprav samo zacasno!!!!!!
junajted
29. 09. 2012 11.01
-5
če mene vprašaš, sta dva nhl-ovca preveč. kaj se bo zgodilo s klubom, ko bo konec lockouta. za dva levla bo padel, če ne pripeljejo enakovrednih zamenjav ne iz nhl-ja
winamp
29. 09. 2012 11.52
+8
Samo ne pozabit da ima slovenske korenine stara starša sta bila slovenca (tudi sam še zna malo slovensko) sem bil v Torontu na obisku pri njih in lahko rečem, da nebi verjetno preveč zahteval in če bo lockout trajal celo leto bosta lahko celo sezono
retropil
29. 09. 2012 12.28
+7
ampak lockout ne bo trajal celo sezono... pač pa max 2,3 mesece
metalc4ever
29. 09. 2012 14.55
+0
in kako to veš? zadnji lockout je trajal celo sezono, a zdaj pa to kar naenkrat ni več mogoče? pa da ne bo kdo narobe razumel, jaz raje vidim, da s tem denarjem kupimo enega fajn beka in stajan igra drugje :)
Giant_Boss
29. 09. 2012 10.38
+8