Hokej

Kopitar o prihodnosti: Imam nekaj opcij, a delo s temi 'fantini' tudi veže!

Gojang, 27. 04. 2014 08.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Slovenski hokejski selektor Matjaž Kopitar se bo po vrnitvi v domovino – iz Južne Koreje je odpotoval v Los Angeles – najverjetneje sestal z vodstvom Hokejske zveze Slovenije in se pogovoril o nadaljevanju sodelovanja z risi.

Matjaž Kopitar
Matjaž Kopitar FOTO: Damjan Žibert

Slovenska hokejska reprezentanca se je odpravila na dolgo pot iz Gojanga proti Ljubljani, kjer bodo izbranci Matjaža Kopitarja pristali v večernih urah. V deželo na sončni strani Alp pa se ne bo vrnil tvorec zadnjih slovenskih hokejskih uspehov Matjaž Kopitar, ki je iz Južne Koreje odpotoval naravnost v Los Angeles, kjer se njegov sin Anže skupaj z Los Angeles Kingsi bori za preboj v drugi krog končnice.

Kopitar pa bo najverjetneje v ZDA, daleč od doma, veliko lažje razmislil tudi o prihodnosti na slovenski klopi. Nobena skrivnost ni namreč, da si ga želijo mnogi. "S predsednikom sva se že pogovarjala. Imam nekaj opcij, a delo s temi 'fantini' tudi veže. Nekaj dobrega smo spravili skupaj, zdaj si moramo postaviti nove cilje. Vemo, kakšna sfera je v Sloveniji. Bomo videli, kaj in kako, potem pa mislim, da se bomo poskušali dogovoriti," je po končanem svetovnem prvenstvu divizije I in osvojitvi prvega mesta razmišljal Kopitar.

Slovenci so si zagotovili nastop na SP elitne divizije, ki bo prihodnje leto na Češkem.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pavša
28. 04. 2014 07.40
Valda ne bo tle za drobiž delu. Svaka jim čast za uspeh.
geny42
27. 04. 2014 22.15
+3
1. noben ni nezamenljiv, 2. težko pa bo vsakmu, k ne bo glih tojk uspešn, kot Matjaž, 3. glede na stanje hokeja v SLO, bo trend uspehov trenutne generacije težko ponovit - al pa tud ne, kdo ve, 4. upam pa samo, da ta formacija na HZS (od A do Ž) ostane še naprej in dela v istem zanosu,
Iniesta
27. 04. 2014 14.03
+15
Ce bi prevzel katero izmed NHL mostev, bi mu to bila krona kariere ...
Peteberg
27. 04. 2014 11.47
+31
Najboljši selektor do zdej ,kapa dol
lotmerzanec
27. 04. 2014 09.58
+90
Kapo dol pred takim selektorom !! Mankal mu je skoraj celi 1. napad pa ni bilo nobenega zgovarjanja in iskanja krivde vse povsod tako kot je v navadi večine naših selektorjev!! Igral je z možmi,ki so mu bili na razpolago in dosegel velik uspeh!! Bravo in čestitke kompletni reprezentanci res ste pravi RISI!!
arto_spetboban
27. 04. 2014 09.04
+55
glede na to, da je Anže že v u s and a in da ga ameročani zih niso spregledal in da je takaj šel gor......... hm. a se mu nasmiha kakšen trenerski stolček v nhl ? jaz mu ne zamerin, če gre gor. sicer pa , hvala mu za vse , kar je naredil za slovenski hokej.