Hokej

Hokejisti še vedno brez selektorja

Ljubljana, 02. 10. 2008 11.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Premor Mednarodne hokejske zveze bo slovenska reprezentanca izkoristila za krajše priprave, vodstvo pa še vedno ni našlo selektorja.

Janez Sodržnik išče novega predsednika Hokejske zveze Slovenije.
Janez Sodržnik išče novega predsednika Hokejske zveze Slovenije. FOTO:

Slovenska hokejska reprezentanca bo imela v začetku meseca novembra (od 3. do 9.) krajše priprave. Na sporedu je 'premor' Mednarodne hokejske zveze, kar pomeni, da na koledarju ni tekem avstrijske lige EBEL. Vprašanje pa je, kdo bo sklical zbor, saj na slovenski krovni hokejski organizaciji selektorja še vedno niso našli.

Podobno velja tudi za predsednika hokejske zveze, ki ga vneto išče Janez Sodržnik. "Sodržnik dela na tem, a morate vedeti, da predsednika potrdi skupščina kot najvišji organ Hokejske zveze Slovenije. Več naj bi bilo znanega že prihodnji mesec,“ je za 24ur.com povedal tehnični direktor Hokejske zveze Slovenije Bogdan Jakopič.

V Kanadi so se po neuspehu pojavljale govorice, da naj bi se na selektorsko mesto vrnil Finec Kari Savolainen s pomočniki, mnogi slovenski hokejski delavci pa si želijo, da bi se na mesto selektorja vrnil Ted Sator. Do reprezentančne akcije je še mesec dni.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

DarthRevan
02. 10. 2008 12.08
Satorja ali pa Savolainena nazaj! Tudi Franta ne bi bil slab samo ne ga srat s kakim Sekljem ali Kopitarjem. Glede na vse mutne posle ki se dogajajo na naši hokejski zvezi, je repka dosegla izredno veliko. Škoda, da z vrha krovne organizacije ni dovolj spoštovanja in se se gospodje v oblekicah in kravatah ki paka v življenju niso od blizu videli bolj ukvarjajo s tem kako čimveč provizije pobrat.
dragica
02. 10. 2008 12.05
saj imamo domače strokovnjake