Hokej

Hokejisti iz Dallasa in Washingtona nadaljujejo mrtvi tek

Ljubljana, 22. 12. 2015 08.46 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Hokejisti NHL moštev Dallas Stars in Washington Capitals zmagovito nadaljujejo izjemno sezono. V noči na torek so zvezde ugnale Minnesoto (6:3), Alexander Ovečkin in druščina pa so bili z 2:1 boljši od Caroline.

Washington se je veselil zmage v Raleighu.
Washington se je veselil zmage v Raleighu. FOTO: Reuters

Hokejisti iz Dallasa so ukanili Minnesoto s 6:3. Prvouvrščena ekipa v zahodni konferenci severnoameriške lige NHL je zaostajala z 0:2, v nadaljevanju pa zaigrala sijajno in zanesljivo zmagala. Vodilna zasedba vzhodne konference iz Washingtona je v gosteh na kolena položila Carolino in slavila z 2:1. Obe zmagoviti ekipi sta doslej zbrali po 52 točk. Washington je v Raleighu dosegel šesto zmago v nizu. Za zmagovalce sta zadela Michael Latta in Jason Chimera, za gostitelje pa Kris Versteeg.

Za Dallas Stars je dva gola dosegel Vernon Fiddler, po enega Jordie Benn, Antoine Roussel, Tyler Seguin in Cody Eakin, izkazala pa se je tudi finski vratar Antti Niemi, ki je zbral 31 obramb. Za Minnesoto so zadeli Jared Spurgeon, Charlie Coyle in Nino Niederreiter.

Izidi:

Carolina Hurricanes - Washington Capitals 1:2
New York Islanders - Anaheim Ducks 5:2
Philadelphia Flyers - St. Louis Blues 4:3
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets 5:2
Nashville Predators - Montreal Canadiens 5:1
Minnesota Wild - Dallas Stars 3:6
Colorado Avalanche - Toronto Maple Leafs 4:7
Edmonton Oilers - Winnipeg Jets 3:1

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.