Hokej

AVDIO: Risi uspešno prestali prvi trening v dvorani Bercy, kritike pa je požela ledena ploskev

Pariz, 04. 05. 2017 19.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenska hokejska reprezentanca je v pariški dvorani Bercy trenirala prvič pred začetkom svetovnega prvenstva. Sabahudin Kovačević in Boštjan Goličič nista skrivala razočaranja nad slabo pripravljeno ledeno ploskvijo, a priznala, da že komaj čakata, da se vse skupaj začne.

Selektor Zupančič se s svojimi varovanci pripravlja na začetek svetovnega prvenstva.
Selektor Zupančič se s svojimi varovanci pripravlja na začetek svetovnega prvenstva. FOTO: Damjan Žibert

Risi so v dvorani Bercy začeli s piljenjem zadnjih podrobnosti pred začetkom svetovnega prvenstva v hokeju. Hokejski reprezentanti pod vodstvom selektorja Nika Zupančiča se brez prvega zvezdnika Anžeta Kopitarja podajajo v boj za prvi obstanek med elito svetovnega hokeja. "Ta trening je bil vsekakor dobrodošel, ker smo štartali zelo zgodaj, promet tukaj pa vidimo, da ni najboljši. Še dva dni imamo časa do začetka prvenstva in moramo se čim bolje pripraviti na soboto," je za uradno spletno stran Hokejske zveze Slovenije povedal branilec Sabahudin Kovačević. "Zaenkrat je težko reči po treningu, vsi smo imeli še težke noge z avtobusa in letala, a led ni bil takšen, kot se zagre za svetovna prvenstva, a mislim, da bodo do sobote že pripravili, ker trenira že veliko fantov in upam, da bodo to uredili."

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Boštjan Goličič ima na Bercy tako kot slovenski rokometaši, ki so se tam še nedavno razveselili bronaste kolajne na SP, lepe spomine. "Na dvorano Bercy imam lepe spomine, ker sem tu že dvakrat igral finale pokala, enkrat smo zmagali z Brianconom, drugič pa z Grenoblom. Ta dvorana ima zame poseben pomen in upam, da bo tako ostalo tudi na tem prvenstvu, da bomo tudi z reprezentanco uspešni," je za HZS dejal Goličič in tudi sam kritiziral ledene pogoje, ki so rise pričakali v francoski metropoli. "Nad ledeno površino sem bil kar malce razočaran in upam, da bodo do prvenstva to popravili," je še povedal Goličič.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.