Hokej

Acroni Jesenice – občni zbor trajal 11 minut

Jesenice, 03. 05. 2012 14.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Vodstvo hokejskega kluba Acroni Jesenice še enkrat več ni uspelo izpeljati občnega zbora kluba. Tokratni je bil prekinjen po vsega 11 minutah. Delovno telo je bilo sicer izglasovano, vendar je članica nadzornega odbora Božena Ronner ugotovila, da morajo biti vsi člani fizično prisotni.

Navijači hokejskega kluba Acroni Jesenice že dolgo opozarjajo na nevzdržne razmere v klubu.
Navijači hokejskega kluba Acroni Jesenice že dolgo opozarjajo na nevzdržne razmere v klubu. FOTO: Damjan Žibert

"Upravni odbor HK Acroni Jesenice obžaluje, da tudi drugi sklic občnega zbora HK Acroni Jesenice ni bil uspešen, saj je bil predčasno prekinjen. Uprava kluba si je že decembra lani prizadevala za uspešno izpeljavo občnega zbora, vendar je bil ta s strani nadzornega odbora kluba HK Acroni Jesenice preprečen. Neuspešno pa se je danes zaključil tudi drugi sklic občnega zbora. Predsednik kluba v odstopu je bil tako zaradi nasprotovanja nadzornega odbora primoran prekiniti sejo občnega zbora. Uprava kluba je že pred sejo obvestila nadzorni odbor o vseh točkah dnevnega reda. Uprava kluba si je tudi prizadevala zagotoviti prisotnost vsej zainteresirani javnosti, vendar je bila zaradi prostorske stiske sejne sobe na Občini Jesenice, uprava primorana zagotoviti začetno prisotnost vsaj članom kluba, ki so tudi izglasovali delovna telesa seje. Kasneje je bil omogočen vstop tudi vsej zainteresirani javnosti. Vztrajanje pri prekinitvi seje po mnenju uprave kluba pomeni neodgovorno ravnanje s strani nadzornega odbora, ki v klubu predstavlja kontinuiteto že 3 mandate. Neodgovorno ni samo zaradi uprave, članov kluba, igralcev,  pač pa je neodgovorno predvsem zaradi prihodnosti jeseniškega hokeja. Uprava kluba tako nima več veliko možnosti, da bi zagotovila prihodnost kluba tudi v avstrijski ligi Ebel, saj se rok izrednega sestanka vrha lige Ebel nezadržno približuje. 11. 5. 2012 bi se morala vodstvu lige Ebel namreč predstaviti nova uprava kluba, ki bi predložila tudi predlog sanacijskega programa kluba HK Acroni Jesenice. To pa je sedaj skoraj nemogoče. Uprava kluba obžaluje odločitev in ravnanje nadzornega odbora, kljub temu pa si bo še naprej prizadevala za ohranitev jeseniškega hokeja in za njegovo prihodnost,“ so zapisali v obvestilu za javnost pri hokejskem klubu Acroni Jesenice.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Jernej Kunši?
17. 05. 2012 07.24
Na zahodu nič novega...............
stromberg
03. 05. 2012 21.23
+11
tole ne obeta prou nč dobrga,bojim se samo,de bodo avstrijci 11.5.2012 na zasedanju EBEL lige reko dost vs mamo.
LouCypher
04. 05. 2012 07.26
+5
meglic91
03. 05. 2012 14.43
+22
če jesenic nebo več potem tud slovenskega hokeja ni
metalc4ever
03. 05. 2012 14.38
+51
sramota... res, kako lahko ti ljudje spijo, medtem ko načrtno rušijo klub. še enkrat, sramota in upam, da se vse uredi in popolnoma zamenjate vodstvo kluba. priznam, da ne maram jesenic, takih lopovov pa ne privoščim nikomur in res upam, da jih odstranite. lp od navijača olimpije in srečno
modelx
03. 05. 2012 16.49
+20
bustard80
08. 05. 2012 07.46
+2