Golf

Zakopala bojno sekiro

Gullane, 23. 07. 2013 13.41 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dolgoletni kedi ameriškega golfskega šampiona Tigerja Woodsa Steve Williams je očitno zakopal bojno sekiro s svojim nekdanjim delodajalcem. O tem nazorno priča tudi dolgotrajen pogovor med akterjema na The Opnu.

Ameriški golfski as Tiger Woods je po končani zadnji rundi prikorakal do svojega nekdanjega kedija Steva Williamsa in mu segel v roko. Pri tem sta izmenjala še nekaj besed in se kar dolgo pogovarjala. To ne bi bilo nič posebnega, če se ne bi razšla v ne najboljših odnosih. Williams – danes sodeluje z Adamom Scottom – je bil 'na njegovi torbi' vse pri 13 od 14 major zmag, zato so mnogi pomislili, da je debata tekla celo o vnovičnem sodelovanju.

Tiger Woods in Steve Williams
Tiger Woods in Steve Williams FOTO: Reuters

Ameriški golfski as je namigovanja zavrnil in priznal, da je šlo le za klasičen pogovor. "Po turnirju mi je priznal, da je šlo za izjemno bitko," je o pogovoru z Williamsom dejal Woods, ki je turnir zaključil na 6. mestu, torej nekoliko slabše od kedijevega aktualnega delodajalca. Tudi Scott je morebitno zmago izpustil iz rok na zadnjih devetih luknjah.

Woodsov aktualni kedi Joe LaCava se pogovora svojega aktualnega delodajalca z nekdanjim kedijem ni prestrašil oz. posumil, da bi šlo za obnovitev sodelovanja. Povedal je le, da sta debatirala že na osmi čistini, a mu ni bilo do prisluškovanja: "Menim, da je prav, da sta se pogovorila. Njun odnos se izboljšuje. To je dobro za oba. Sami veste, da je življenje prekratko, da bi bili predolgo s kom v konfliktu. Lepo je, da se Steve trudi, menim, da Tiger to spoštuje, omenjeno dejstvo pa ga osrečuje."

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3