Golf

Vonnova: Tigerjevo smučanje je boljše kot moj golf!

Salzburg, 11. 07. 2013 19.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn je zadnjih nekaj tednov našla čas tudi za učenje golfa, a priznava, da je smučanje njenega partnerja Tigerja Woodsa veliko boljše kot njeno znanje golfa.

Ameriška smučarska šampionka Lindsey Vonn je spet zadovoljna, saj lahko trenira na vso moč, za nameček pa ji gre vse po načrtih tudi v zasebnem življenju. Od trenutka, ko je tudi uradno postala partnerka golfskega asa Tigerja Woodsa, je medijsko še bolj izpostavljena, a veliko srečnejša kot zadnja leta, ko je trpela ob soprogu Thomasu. Čeprav so govorice o tem, da sta z Woodsom par, krožile lep čas, je bilo treba na uradno potrditev dolgo čakati. Izpeljala sta jo preko družbenega omrežja Facebook, kjer sta objavila prvo skupno fotografijo.

"Za naju je bil trenutek objave prve fotografije zelo pomemben. To je pomenilo trenutek, ko nama paparaci niso sledili na vsakem koraku in bili medsebojne bitke za prvo skupno fotografijo. Zdaj je vse skupaj veliko lažje, bolj mirno, ljudje pa razumljivo želijo vsak dan kaj več. Oba sva vrhunska športnika, a verjamem, da bo pritisk na naju iz meseca v mesec manjši,“ je v delu oddaje Hanger 7, namenjenem zasebnem življenju, povedala Vonnova in nadaljevala: "Začetek najine veze je bil zelo naporen. Zasebni mobilni telefon je zvonil neprekinjeno, vse je zanimalo, ali je kaj resnice o najini vezi s Tigerjem. Vedela sem, da se bo medijski pritisk stopnjeval, a da bo tako hudo, si nisem mislila.

Tiger Woods in Lindsey Vonn
Tiger Woods in Lindsey Vonn FOTO: Reuters

O golfu …
Vonnova je partnerka najboljšega golfista na svetu Woodsa, hkrati pa ima priložnost, da se spoprijatelji s starodavno igro, ki je prav po zaslugi številnih izjemnih golfistov v deželi onstran Atlantika še kako priljubljena. "Zadnjih nekaj tednov sem si resnično vzela nekaj časa za golf, preizkusila sem drajver, saj najmanj obremenjuje koleno. Tiger mi pri tem pomaga, čeprav je jasno, da je njegovo smučanje veliko boljše kot moj golf!“ Med gostovanjem v pogovorni oddaji je priznala, da obstaja velika verjetnost, da se bo Woods pojavil na kateri izmed tekem svetovnega pokala, že zdaj pa je jasno, da bo to tekma, na kateri bo varovanje poostreno.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3