Golf

Models Start-Up

Ljubljana, 12. 08. 2016 14.48 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Na Diners Golf & Country Clubu v Ljubljani je pod pokroviteljstvom Castrola potekal največji rekreativni golf turnir v Sloveniji, s kar 250 udeleženci. Golfisti so ljubitelji mode in zabavne glasbe, zato je po turnirju Models Start-Up poskrbel za pestro dogajanje.

Po modni brvi so se sprehodili mladi modeli v športnih oblačilih Kjus – Pro shop, Ljubljana, modnih oblačilih Salona Kisilak iz Maribora, z nakitom Perla, modnimi očali optike Krstič in nato z elegantnimi plašči krznarstva Eber zaključili modno revijo.

Diners - 2
Diners - 2 FOTO: Diners

Models Start-Up je organiziral dvodnevno delavnico kjer so si mladi, nadebudni manekeni, pridobili znanja nastopanja, poziranja in hoje po modni brvi, imeli profesionalne fotoshootinge, s fotografoma Miranom Juršičem in Katarino Veselič. Svoje izkušnje in znanje so jim posredovale znane manekenke Iryna Osypenko Nemec, Karin Škufca in Chiara Jandl, mlada manekenka, ki uspešno deluje v Milanu. Za prijeten zaključek delavnice, je vse udeležence prijetno presenetil Noémie cosmetics z darilnimi kompleti svoje kozmetike in trgovina Pro Shop s kapami Savoy ter Perla.si s čudovitimi ogrlicami.

Diners - 3
Diners - 3 FOTO: Diners

Mladim je Models Start-Up dal priložnost, da se preizkusijo v vlogi profesionalnih modelov in zaživijo svoje sanje. Namen izobraževanja je bil nadgraditi njihove izkušnje in pospešiti njihovo kariero. Celotna ekipa se je potrudila, da je bil prvenec na rdeči preprogi sanjski, kakor tudi celotno izobraževanje. Mladi so bili navdušeni predvsem nad profesionalnimi fotoshootingi, kjer so nastale čudovite fotografije, s katerimi si bodo lažje gradili nadaljno kariero.

Diners - 5
Diners - 5 FOTO: Diners

Celotno izobraževanje je potekalo v elegantnih prostorih nad klubsko hišo Golf & Country Cluba Diners v Ljubljani. Mladi modeli so bili prvič deležni profesionalnih fotoshootingov, ki so se vrstili tudi ob golf igrišču. Vizažistki Mary Sedej in Karin Škufca sta poskbeli za različne make-upe in frizure pred vsakim fotografiranjem in jih prelevile v prave modele. Navdušeni so bili tudi nad blagovnimi znamkami oblačil in modnih dodatkov, za fotoshootinge in modno revijo so imeli na voljo oblačila in dodatke v vrednosti več kot 40.000 EUR.

Diners - 7
Diners - 7 FOTO: Diners

Mladi modeli so zaživeli svoje sanje in prav vsi so izkušnjo opisali kot sanjsko. Na modni pisti so se počutili odlično in navdušili občinstvo, ki kar ni moglo verjeti, da so na modni brvi hodili prvič.

Dogodek je zaključil Fredi Miler, ki je predstavil svojo novo uspešnico Fredi for Freddie, ki je nastala kot poklon legendarnemu Freddie Mercury-u.

Models Start-Up jim je dal priložnost in krila za naprej, jih oblikoval kot modele in jim vlil tisto potrebno samozavest, ki jim bo še kako koristila tudi v prihodnje. Prvenec Models Start-Up Weekend je navdušil in jeseni bomo pripravili novega, kamor so vabljeni mladi med 15. in 26. letom starosti, željni nastopanja in manekenstva.

Models Start-Up je projekt, ki sta ga organizirala spletna trgovina z nakitom Perla in Entsane, prihajajoča globalna platforma, namenjena neposrednemu povezovanju iskalcev in ponudnikov storitev v entertainment industriji.

Diners - 8
Diners - 8 FOTO: Diners
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni