Golf
Oglas

Dobrodošli v rimskem raju!

Ljubljana, 26. 05. 2014 06.57 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Privoščite si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja naprej. Vrnite se nazaj k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi.

Rimske terme
Rimske terme FOTO: Rimske terme

Privoščite si oddih od vsakdanjika, polnega nenehnega hitenja naprej. Vrnite se nazaj k bistvenemu: pomirjujoči naravi, zdravju, dobremu počutju in sprostitvi. V okolju Rimskih term se boste v čudovitem okolju z edinstveno zdravilno vodo za nekaj časa vrnili v pravi rimski raj.

Bazen
Bazen FOTO: Rimske terme

V programu, ki je namenjen vsem, ki želite popolno razvajanje ob izvrstni hrani in pijači, nudimo udobno namestitev v enem izmed hotelov s štirimi zvezdicami. Bogato kulinarično ponudbo dopolnjuje polni penzion s popoldansko malico kulinarično ponudbo in izborom posameznih pijač pri kosilu in večerji.

Hotel Rimski dvor
Hotel Rimski dvor FOTO: Rimske terme

Z 1x dnevnim vstopom v deželo savn Variniain možnostjo neomejenega kopanja v termalnem bazenskem kompleksu si boste povrnili življenjsko energijo in se napolnili z novimi močmi.

Za zdrav duh v zdravem telesu lahko poskrbite z raznolikimi aktivnostmi v čudoviti in urejeni okolici, med katerimi priporočamo zlasti najem kolesa ali nordijsko hojo.

Rimske terme - 3
Rimske terme - 3 FOTO: Rimske terme
Da boste popolnoma brezskrbni, vam omogočamo brezplačno parkiranje v hotelski garažni hiši, brezplačno boste uporabljali copate in kopalni plašč. Vsem uporabnikom interneta pa omogočamo neomejen dostop do svetovnega spleta.

Verjemite, poskrbeli bomo tudi za pester animacijski program.
Program z bogato vključeno ponudbovam je za 3 nočitve s polpenzionomna osebo na voljo že od 237 € dalje.

Pohitite in še danes opravite rezervacijo po telefonu: 03 574 20 11 ali obiščite našo spletno stran.

Restavracija Sofija
Restavracija Sofija FOTO: Rimske terme
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3