Zadovoljna.si
Kim Kardashian je sicer zaslovela z domačim porničem, a slavo vzdržuje s svojo zadnjico.

Samo za moške

Plastične zadnjice, ki so zaznamovale 2010

Z. T.
27. 12. 2010 16.05
9

Preteklo leto 2010 so zagotovo zaznamovale dame, ki so javnost razburjale s svojimi zadnjicami. In to ne drobnimi zadnjicami, kakršnih smo vajeni z modnih pist, ampak takšnimi, ki slovijo po velikosti in tem, da so "zapolnjene" s silikonskimi protezami ali pa se to domneva.

12 mesecev Coco

Prva med damami, ki so zaslovele s svojo zadnjico, je zagotovo Coco, soproga raperja Ice T-ja, ki se je izkazala kot prava mojstrica samopromocije. Kot svoj kanal komuniciranja si je izbrala socialno omrežje Twitter in kaj kmalu si je pridobila množico oboževalcev po svetu, predvsem pa je pritegnila pozornost svetovnih medijev. In treba je priznati, da je pri fotografiranju uporabila obilo domišljije, saj se je vedno domislila kakšne nove poze, s katero je na nov način poudarila svojo nenavadno zadnjico. 31-letna Coco pa ni razočarala niti za božič, ko se je fotografirala v zelenih tangicah, na katerih piše "Odvij me", bradavičke pa pokrila s pentljami za darila.

Zadnjica in vse ostalo

Starleta Heidi Montag si je privoščila več kot 13 lepotnih posegov, zaradi česar so jo mnogi obsojali, češ da je premlada za takšne posege v telo. Med drugim ji je lepotni kirurg v zadnjico vsadil silikonske proteze. Bolj kot njena zadnjica so bile opažene njene nove prsi, saj so ji naredili takšno košarico, da so ji nove prsi povzročale hude bolečine, 23-letna zvezdnica pa je pred dnevi pokazala tudi brazgotine, ki so ji po posegih ostale na obrazu.

Rada jo pokaže

Je ali ni? Ena najbolj znanih ameriških zadnjic je prav gotovo tudi tista, ki pripada Kim Kardashian. V letu 2010 je nemalokrat izkoristila priložnost, da je pokazala svojo zaobljeno zadnjico. Kim je zagotovo vzor marsikateremu dekletu in ženski, saj je dokazala, da je pri nasprotnem spolu velika zadnjica močno zaželena. Svojo samozavest je pokazala tudi z ekskluzivnimi fotografijami, na katerih je odeta le v srebrno barvo, njena "ritka" pa je v ospredju.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 395