Moskisvet.com
hudobni božiček

Novice

Pazite se hudobnega Božička!

K.Š.
13. 12. 2011 14.26
0

Po praznično okrašenih berlinskih ulicah se je v preteklih dneh potikal hudobni Božiček ... In to ni pravljica. Policija še ni uspela izslediti tega hudobnega božička.

Nekateri res ne marajo božičnih in novoletnih praznikov.
Nekateri res ne marajo božičnih in novoletnih praznikov. FOTO:

Po berlinskih ulicah se trenutno sprehaja veliko Božičkov, eden bolj simpatičen in prijazen od drugega ...

Žal pa se med njimi skriva tudi pravi kriminalec, ki je poskušal škodovati že desetim ljudem. Možakar z dolgo belo brado in v rdeči obleki se je približal svojim žrtvam in jim ponudil požirek domačega žganja, v katerega je vlil strupeno substanco.

Na srečo nihče od lahkovernežev željnih 'ta kratkega' ni popil toliko, da bi lahko umrl. Vseh deset pa je končalo v bolnišnici s hudimi glavoboli in prebavnimi motnjami.

Ker ga policija še ni izsledila, nemške oblasti pozivajo ljudi, naj bodo kar se da previdni. Pred nekaj dnevi se je zgodilo, da so tri dekleta srečala prav tega Božička, ki je tudi njim ponudil žganje. Punce so zavrnile in takoj pobegnile ter zadevo prijavile policiji, ki pa žal hudobnega Božička (še) ni uspela ujeti.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400