Moskisvet.com
Svoje navijače potešila z vročimi fotografijami - 3

Novice

Kraljica UFC končala za rešetkami

M.J.
28. 05. 2012 11.04
1

Vse oboževalce atraktivne Arianny Celeste, ki seveda ni pretepačica in brutalna borka v ringu, ampak je ena izmed tistih, ki nosijo številke med premorom, je šokirala vest, da naj bi lepotica končala v priporu.

Skoraj vsi MMA-portali so objavili novico, kako je najbolj zaželeno dekle v MMA doživelo manjšo nevšečnost. V Los Angelesu so jo namreč prijeli možje v modrem, in to zaradi družinskega nasilja. Kaj natančneje se je dogajalo, sicer ni znano, mediji pa poročajo, da naj bi šlo za napad na osebo, zaradi česar je v priporu ostala skoraj cel dan.

Arianny zna navdušiti svoje privržence. Le kaj je storila tokrat?
Arianny zna navdušiti svoje privržence. Le kaj je storila tokrat? FOTO: Twitter

Čeprav podatki o dogajanju niso znani, je Dana White, trenutni predsednik UFC, izjavil, da stojijo za 'svojim' dekletom. Preko Twitterja je objavil: '' Ne glede na to, kaj se je zgodilo, stojim za njo, 100-odstotno.''
No, Arianny na srečno ni več za rešetkami. Po plačilu varščine so jo izpustili, vsi pa nestrpno pričakujemo njene odzive na omenjeno dogajanje.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

 

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394