Zadovoljna.si
Cameron je v miniaturnih hlačkah čistila avto.

Novice

Hollywoodska zvezda pere avto in kadi travo

Z.M.
07. 03. 2011 17.35
0

Cameron Diaz nikoli ni veljala za sramežljivo, z vlogo v svojem najnovejšem filmu 'Bad Teacher' pa je zopet dokazala, da se brez težav prelevi v izzivalno zapeljivko, ki avto pere kar s svojim mokrim telesom, nato pa na sedežu sproščeno pokadi še zvitek marihuane.

Cameron je v miniaturnih hlačkah čistila avto.
Cameron je v miniaturnih hlačkah čistila avto.FOTO: YouTube
Zvezdnica rada pokadi kakšen 'joint'.
Zvezdnica rada pokadi kakšen 'joint'. FOTO: YouTube

Cameron Diaz natanko ve, kaj mora storiti, da pritegne pozornost moškega dela občinstva. V svojem novem filmu Bad Teacher, jo spoznamo v vlogi učiteljice, ki si nadvse želi najti moškega, ki jo bo preživljal. V javnost so pricurljale fotografije prizora, v katerem izzivalno pere avto in si neobremenjeno prižiga zvitek marihuane. "Nimam težav z izzivalnostjo. Rada sem upornica,“ je priznala Cameron, ki je pred kratkim razkrila tudi to, da je v srednji šoli nekoč kupila marihuano od raperja Snoop Doggy Doga ter, da obožuje pornografske filme.

Pred kamerami z Justinom

V komediji, ki jo bodo začeli predvajati junija letos, je Cameron pred kamerami stala s svojim nekdanjim partnerjem Justinom Timberlakeom. "Vesela sem, da je Justin privolil v sodelovanje, saj je izvrsten komik! Neznansko je smešen in inteligenten,“ je povedala igralka, ki ne skriva navdušenja nad 30-letnim soigralcem. Cameron se trenutno dobiva z igralcem bejzbola Alexom Reidom, pred kratkim pa so jo ujeli, kako ga je v javnosti pitala s pokovko. "Če je ljudem že to zanimivo, kako bi šele gledali, če bi vedeli, s čim ga hranim, ko sva sama,“ je skozi smeh razložila Cameron, ki velja za enega najbolj dobičkonosnih hollywoodskih obrazov.

Igralki je bila vloga izzivalne učiteljice pisana na kožo.
Igralki je bila vloga izzivalne učiteljice pisana na kožo.FOTO: YouTube

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375